ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ «РОЗВИТОК М’ЯКИХ НАВИЧОК (SOFT SKILLS)

ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ «РОЗВИТОК М’ЯКИХ НАВИЧОК (SOFT SKILLS)

У рамках Меморандуму про співпрацю ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України з розвитку Гостомельської громади 03 грудня 2022 року в онлайн форматі відбувся тренінг «Розвиток м’яких навичок (soft skills)»

Тренер ‑ Ольга Просіна, завідувач кафедри філософії і освіти дорослих ЦІПО ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, кандидат педагогічних наук,доцент, голова ГО «Центр освітніх ініціатив «Толока».

Учасники тренінгу мали можливість глибше розвинути м’які навички (комунікація, критичне мислення, тайм-менеджмент, робота в команді) для успішного професійного і особистісного життя.

У ході навчання було вдосконалено навички спілкування і вмінь працювати в команді, опановано інструменти ефективного управління часом, підсилено здатність об’єктивно аналізувати інформацію, оцінювати різні точки зору та доходити логічних висновків, не піддаючись впливу емоцій чи особистих упереджень.

Активні, небайдужі учасники обмінювалися власним досвідом, міркуваннями, надихали один одного на глибоку роботу над собою.

Так ми тримаємо освітянський фронт і підтримуємо наш переможний дух!

Дякуємо за можливість реалізувати заплановане!