БІНПО СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ У ВІДКРИТИХ ТЕНДЕРАХ РROZORRO НА ЗАКУПІВЛЮ ПОСЛУГИ З ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

БІНПО СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ У ВІДКРИТИХ ТЕНДЕРАХ РROZORRO НА ЗАКУПІВЛЮ ПОСЛУГИ З ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

За результатами оцінки пропозицій учасників на закупівлю через систему електронних закупівельБілоцерківський інститут неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН України визначено переможцем закупівлі послуги з підвищення кваліфікації педагогічних працівників (80570000-0 Послуги з професійної підготовки у сфері підвищення кваліфікації, оголошення UA-2022-0915-009870-а).

На базі БІНПО за результатами відкритих тендерів через систему публічних закупівель Prozorro підвищать кваліфікацію працівники АТ «Дніпрогаз».

АТ «Дніпрогаз» займається розподілом природного газу, експлуатацією систем газопостачання та надає інші послуги, пов’язані із безперебійним та безаварійним газопостачанням споживачів міста Дніпра та Дніпровського району. Щорічно підприємство транспортує близько 800 млн. кубометрів природного газу. Завдяки цьому АТ «Дніпрогаз» посідає важливе місце серед підприємств нафтогазової галузі України.

Основною сферою діяльності АТ «Дніпрогаз» є розподіл природного газу для мешканців міста Дніпра та Дніпровського району. Система газопостачання Дніпра – це близько 5,5 тис. км розподільних газопроводів. Щорічно підприємство транспортує близько 800 млн. кубометрів газу для 400 тис. побутових споживачів, 3,7 тис. промислових підприємств та інших суб’єктів господарювання. АТ «Дніпрогаз» є одним з найбільших роботодавців міста. Штат підприємства налічує близько 1500 чоловік.

Сподіваємось, що навчання на базі нашого Інституту буде цікавим, інноваційним, спрямованим на результат.