БІНПО СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ У ВІДКРИТИХ ТЕНДЕРАХ РROZORRO НА ЗАКУПІВЛЮ ПОСЛУГИ З ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ

БІНПО СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ У ВІДКРИТИХ ТЕНДЕРАХ РROZORRO НА ЗАКУПІВЛЮ ПОСЛУГИ З ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ

За результатами оцінки пропозицій учасників на закупівлю через систему електронних закупівельБілоцерківський інститут неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» ЕАПН України визначено переможцем закупівлі послуги у сфері підвищення кваліфікації персоналу з курсу «Основи психолого-педагогічного мінімуму» (80570000-0 Послуги з професійної підготовки у сфері підвищення кваліфікації, оголошення ID: UA-2023-12-08-004730-а).

На базі БІНПО за результатами відкритих тендерів через систему публічних закупівель Prozorro підвищать кваліфікацію працівники Дніпровської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України (м. Дніпро).

З 01 червня 2023 року згідно з Постановою НКРЕКП № 971 від 31 травня 2023 року провадження господарської діяльності з розподілу/доставки природного газу у м. Дніпрі та Дніпровському районі здійснює новоутворена Дніпровська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України».

Газорозподільні мережі м. Дніпро нараховують близько 5,5 тисяч км газопроводів. Підприємство розподіляє газ для 405 тисяч побутових і 1793 промислових об’єктів.

Дніпровська філія є однією з найбільших роботодавців міста. На сьогодні штат підприємства налічує понад 1,5 тис. осіб.

До національного оператора на роботу було переведено практично 100% спеціалістів з АТ «Дніпрогаз», яке в січні увійшло до Групи Нафтогаз.

Вперше газ у м. Дніпро з’явився 17 серпня 1957 року. Того дня блакитне паливо із Шебелинського родовища прийняли доменні печі одного з заводів і перші побутові споживачі. За розподіл газу у той час відповідала виробничо-експлуатаційна контора газового господарства м. Дніпропетровська (нині – м. Дніпро). До кінця того ж року в місті було введено в експлуатацію 52 км газопроводів, одну газорозподільну станцію та шість газорегуляторних пунктів. Природний газ отримали понад 2 тисячі родин і декілька підприємств.

Сподіваємось, що навчання на базі БІНПО буде цікавим, інноваційним, спрямованим на результат.