БІНПО ВЗЯВ УЧАСТЬ У ФЛЕШМОБІ «ЄДИНЕ СЕРЦЕ УКРАЇНИ» НА ПІДТРИМКУ МЕШКАНЦІВ ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЙ

БІНПО ВЗЯВ УЧАСТЬ У ФЛЕШМОБІ «ЄДИНЕ СЕРЦЕ УКРАЇНИ» НА ПІДТРИМКУ МЕШКАНЦІВ ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЙ

06 березня 2023 року, до річниці початку опору на тимчасово окупованих територіях, стартував флешмоб «Єдине серце України». Цю ідею реалізує рух спротиву «Жовта стрічка» з метою підтримати людей, які чинять спротив в окупованих містах. 

Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України взяв участь у флешмобі «Єдине серце України» на підтримку мешканців окупованих територій.

Відповідно до Постанови КМУ від 13.10.2015 року № 935 «Про деякі питання державних вищих навчальних закладів, переміщених з району проведення антитерористичної операції», Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН України внесений до переліку державних вищих навчальних закладів, переміщених із району проведення антитерористичної операції.

У березні 2014 та 2022 років десятки тисяч українців виходили на мітинги у тимчасово окупованих Донецьку, Мелітополі, Херсоні, Бердянську, Енергодарі, Новій Каховці та інших містах. Сьогодні опір на всіх окупованих територіях триває підпільно. 

У складі руху вже понад 7000 активістів, які щодня чинять опір на тимчасово окупованих територіях Запорізької, Херсонської, Донецької, Луганської областей та у Криму. Росіяни роблять усе, щоб перервати зв’язок окупованих територій з усією Україною, тому українцям в окупації важливо відчувати, що вони не самі, і бачити підтримку.

Для участі у флешмобі треба надрукувати або намалювати половинку серця будь-якого кольору, зробити фото з нею на тлі свого міста та опублікувати в соцмережах.

#Єдине_Серце_України й тегніть акаунт руху @yellowribbonua. Також можна зробити світлину в Instagram, використовуючи спеціальну маску з половинкою серця, яка буде доступна в день флешмобу в акаунті @yellowribbonua.