ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ НАУКОВА БІБЛІОТЕКА БІНПО ПІДГОТУВАЛА ВІРТУАЛЬНУ ПОЛИЦЮ:  «УСВІДОМЛЕННЯ УКРАЇНИ»

ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ НАУКОВА БІБЛІОТЕКА БІНПО ПІДГОТУВАЛА ВІРТУАЛЬНУ ПОЛИЦЮ: «УСВІДОМЛЕННЯ УКРАЇНИ»

До 31-річниці з Дня Незалежності України наукова бібліотека Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН України підготувала віртуальну полицю : «Усвідомлення України».

Щороку наприкінці літа Україна відзначає своє головне державне свято – День Незалежності. Дата цієї важливої дати незмінна – 24 серпня.

Цьогорічне свято, в умовах жорстокої війни росії проти України, укотре нагадує нам один із страшних історичних законів: воля, свобода, незалежність ніколи не даються даром, за них завжди потрібно боротися.

У працях, представлених на віртуальній полиці, здійснено спробу дати відповідь на такі важливі та доленосні запитання для нашої країни, як: «Що означає бути українцем?», «Яке місце України у світі?», «У чому полягає українська національна ідея?» та багато-багато іншого.

Запрошуємо усіх охочих завітати до віртуальної полиці «Усвідомлення України» нашого Інституту за посиланням: http://surl.li/cttpx

Любі українці, у цей день укотре хотілося б сказати, що допоки у нашої країни є Ви, люди, які готові боротися за її незалежність, Україна буде жити і процвітати.