КАФЕДРА ПЕДАГОГІКИ, АДМІНІСТРУВАННЯ І СПЕЦІАЛЬНОЇ ОСВІТИ: ПЕРШІ ПІДСУМКИ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ-2022

КАФЕДРА ПЕДАГОГІКИ, АДМІНІСТРУВАННЯ І СПЕЦІАЛЬНОЇ ОСВІТИ: ПЕРШІ ПІДСУМКИ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ-2022

На кафедрі педагогіки, адміністрування і спеціальної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України Навчально-наукового інституту менеджменту і психології науково-педагогічні працівники і члени Приймальної комісії підводять перші підсумки вступної кампанії 2022 року.

Відповідно до графіку проведення фахових вступних випробувань 29 та 31 серпня 2022 року було проведено фахові вступні випробування за участі: завідувачки кафедри педагогіки, адміністрування і спеціальної освіти, доктора педагогічних наук, професора Ірини Сіданіч (голова комісії); професора кафедри, кандидата педагогічних наук, доцента Тетяни Рожнової; професора кафедри, доктора педагогічних наук, професора Ганни Тимошко; методиста кафедри Оксани Юрченко (секретар комісії).

Випробування проводилися у форматі онлайн на платформі ZOOM та Google Meet відповідно до Порядку проведення фахового вступного випробування (співбесіди) за дистанційною формою в ДЗВО «Університет менеджменту освіти».

За освітньо-професійною програмою «Управління навчальним закладом» члени комісії відзначили достатній рівень підготовки вступників до фахових випробувань у формі співбесіди та тестування. У результаті чого до зарахування в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України було рекомендовано: два вступника на денну форму навчання та 13 осіб на заочну форму навчання за освітньо-професійною програмою «Управління навчальним закладом».

Комісія також оцінила мотиваційні листи вступників, які вступали на основі освітнього рівня спеціаліста або магістра, та відзначили високу мотивацію майбутніх здобувачів до навчання саме в Університеті менеджменту освіти.

Проведено відповідну роботу Приймальною комісією кафедри педагогіки, адміністрування і спеціальної освіти і серед вступників за освітньо-професійною програмою «Педагогіка вищої школи». Згідно наказу ректора було утворено комісію у складі: завідувача кафедри, доктора педагогічних наук, професора Ірини Сіданіч (голова комісії); професора кафедри, кандидата педагогічних наук, доцента Тетяни Рожнової; професора, доктора педагогічних наук, доцента Наталії Приходькіної.

За результатами змістовного аналізу мотиваційних листів, відповідно до їх критеріїв оцінювання, зважаючи на бажання та мотивацію навчатися, високий рівень зацікавленості вступників у майбутній викладацькій діяльності у галузі знань 01 «Освіта/Педагогіка», комісія рекомендувала до зарахування: 4 вступника на денну форму навчання за освітньо-професійною програмою «Педагогіка вищої школи»; 9 ‑ на заочну форму навчання за освітньо-професійною програмою «Педагогіка вищої школи»; 2 вступника на заочну форму навчання за освітньо-науковою програмою «Спеціальна освіта»; одну ‑ на заочну форму навчання за освітньо-професійною програмою «Християнська педагогіка».

Вітаємо здобувачів-2022 кафедри педагогіки, адміністрування і спеціальної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та дякуємо, що обрали саме наш Університет.

Нагадаємо, що для тих, хто ще не визначився чи не мав змоги з певних причин подати документи до вступу на навчання в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» ‑ вступна кампанія триває. Незабаром стартує друга хвиля набору.

Радо запрошуємо вступників на навчання до Університету менеджменту освіти!

З детальною інформацією можна ознайомитися на сайті Університету за покликанням: http://umo.edu.ua/applicants або за тел. (099)004-38-29.