«ПЕРЕМОЖНІ ОБРІЇ ОСВІТИ»: УЧАСТЬ КАФЕДРИ ВІДКРИТИХ ОСВІТНІХ СИСТЕМ ТА ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У БЛАГОДІЙНІЙ АКЦІЇ

«ПЕРЕМОЖНІ ОБРІЇ ОСВІТИ»: УЧАСТЬ КАФЕДРИ ВІДКРИТИХ ОСВІТНІХ СИСТЕМ ТА ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У БЛАГОДІЙНІЙ АКЦІЇ

Науково-педагогічні працівники кафедри відкритих освітніх систем та інформаційно-комунікаційних технологій Центрального інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України активно долучилися до участі в акції «Переможні обрії освіти» на підтримку трансформації професійного розвитку освітян нескорених війною в Україні та в ім’я майбутнього нашої незалежної держави.

Проведені безкоштовні онлайн вебінари науковців кафедри та запрошених колег із інших кафедр Університету, закладів вищої, професійно-технічної, передвищої, загальної середньої освіти із одночасною трансляцією на YouTube каналі ДЗВО «Університет менеджменту освіти» зібрали понад 1100 зареєстрованих учасників за період квітень – травень 2022 року, а учасників – понад 900 осіб.

Серед спікерів доктор педагогічних наук, професор Любов Карташова та доктор педагогічних наук, професор Наталія Бахмат, виступ на тему «Технології організації дистанційного та змішаного навчання: формування цифрових компетентностей учителя Нової української школи»,що успішно проведено14 квітні та на запит освітян повторно 09 травня 2022 року.

Вебінар на тему «Сервіси Google як ефективний ресурс організації дистанційного навчання в кризових умовах» відбувся 28 квітня 2022 року під керівництвом кандидата педагогічних наук, доцента Людмили Кондратової та кандидат педагогічних наук, доцента  Наталі Гущиної.  

Доктор педагогічних наук, професор Тамара Сорочан та доктор педагогічних наук, професор Любов Карташова 19 травня 2022 року запропонували освітянській аудиторії та слухачам курсів підвищення кваліфікації інтерактивний вебінар «Цифровий двійник університету» та 26 травня 2022 року «Цифрові експірієнс-технології професійного розвитку педагогів в умовах кризи».

Аудиторія вебінарів – науковці, педагогічні, науково-педагогічні працівники, освітяни з різних регіонів України та слухачі курсів підвищення кваліфікації Центрального інституту підвищення кваліфікації ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України.

Учасники заходів із захопленням прослухали виступи спікерів, активно взяли участь в обговорені актуальних питань цифровізації науки й освіті, залишили схвальні відгуки та, найважливіше, відзначили актуальність тематики вебінарів та професіоналізм науковців-спікерів.

Перегляд заходів доступний на YouTube каналі ДЗВО «Університет менеджменту освіти» за лінком:

https://www.youtube.com/channel/UCvvxuIWlbzpWtE1pFjPoVcA

Кафедра відкритих освітніх систем та інформаційно-комунікаційних технологій Центрального інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» і надалі продовжує брати активну участь в акції «Переможні обрії освіти».

І повідомляємо всім зацікавленим освітянам, що розпочався набір на курси підвищення кваліфікації за рахунок державного замовлення на 2023 рік. Детально на сайті ДЗВО «Університет менеджменту освіти»: http://umo.edu.ua/zamovlennja-na-pidvishhennja-kvalifikaciji