ПІДПИСАНИЙ МЕМОРАНДУМ РОЗШИРЮЄ КОЛО ПАРТНЕРІВ

ПІДПИСАНИЙ МЕМОРАНДУМ РОЗШИРЮЄ КОЛО ПАРТНЕРІВ

15 червня 2023 року між кафедрою професійної і вищої освіти Центрального інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти в Одеській області підписано меморандум про взаєморозуміння і взаємодію в організації курсів підвищення кваліфікації (стажування) керівних і педагогічних кадрів та у прикладних наукових дослідженнях.

Сторони погодилися працювати разом: з метою поглиблення шляхів організації та проведення курсів підвищенні кваліфікації (стажуванні) керівних і педагогічних кадрів; у прикладних наукових дослідженнях; з розширення науково-дослідної, видавничої діяльності, обміну досвідом; з підвищення рівня педагогічної майстерності, удосконалення професійних якостей, професійної наукової, науково-педагогічної та викладацької культури, поширення позитивного досвіду серед освітянської спільноти.

Співпраця між сторонами сприятиме підвищенню кваліфікації (стажування) керівних і педагогічних працівників ЗП(ПТ)О та Центру на кафедрі професійної і вищої освіти. Документом також передбачено проведення спільних заходів для розв’язання питань професійного розвитку фахівців у галузі педагогічної освіти і освіти дорослих.

Колектив НМЦ ПТО в Одеській області висловив щиру подяку Ларисі Сергеєвій, завідувачу кафедри професійної і вищої освіти ЦІПО ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України доктору педагогічних наук, професору за плідну співпрацю, підтримку, наставництво педагогічних колективів ЗП(ПТ)О Одеської області до участі у науково-дослідній роботі. «Ваш талант науковця та мудрого порадника викликають глибоку повагу та надихають нас на безперервний пошук нових форм та методів роботи», ‑ зазначила директор центру Тетяна Лазарева.

Спільними зусиллями наближаємо перемогу! Вистоїмо! Переможемо!