ПОСВЯТА СТУДЕНТІВ-ПЕРШОКУРСНИКІВ У НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОМУ ІНСТИТУТІ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПСИХОЛОГІЇ

ПОСВЯТА СТУДЕНТІВ-ПЕРШОКУРСНИКІВ У НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОМУ ІНСТИТУТІ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПСИХОЛОГІЇ

01 вересня 2023 року у ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбулась посвята першокурсників. Понад 350 вступників стали частиною дружньої родини Навчально-наукового інституту менеджменту та психології Університету. 

Урочистості з нагоди початку навчального року відбулися за участі Петра Сауха, академіка-секретаря Відділення вищої освіти НАПН України, дійсного члена НАПН України, доктора філософських наук, професора; Миколи Кириченка, ректора ДЗВО «Університет менеджменту освіти», доктора філософії; Наталії Муранової, проректора з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків, доктора педагогічних наук, професора; Інни Отамась, в.о. проректора з наукової роботи та цифровізаціі, кандидата історичних наук, доцента; Дмитра Стецюка, проректора з організаційних питань та адміністративно-господарської роботи; Тетяни Рожнової, директора ННІМП; завідувачів кафедр, професорсько-викладацького складу, колективу співробітників, студентів-першокурсників та їх батьків.

Академік Петро Саух привітав університетську родину зі святом і побажав успіхів у навчальній діяльності.

Ректор Микола Кириченко привітав студентів-першокурсників та зазначив, що незважаючи на війну та обмеження, що з нею пов’язані, колектив Університету створив усі необхідні умови для забезпечення якісного освітнього процесу. Ректор побажав першокурсникам якнайкраще використати всі можливості студентського життя та мудрості впродовж усіх років становлення їх, як фахівців.

Директор ННІМП Тетяна Рожнова побажала усім мирного нового навчального року, першокурсникам – сміливо крокувати в країну знань, професорсько-викладацькому складу – терпіння та творчої наснаги. А також Тетяна Євгенівна вручила грамоти партнерам, які активно долучаються до спільних заходів у ННІМП та підтримують студентську молодь: голові ГО «Україна добробуту» Владиславу Ситюку; директору Інституту інтернаціоналізації наукових розробок Павлові Калиновському; начальнику відділу культури та туризму Баришівськоі громади Людмилі Бабич; директору культурно-мистецького центру Баришівськоі громади Володимиру Кулику; голові профспілкової організації працівників культури Баришівськоі громади Людмилі Новіцькій.

Стати частиною команди Студентської колегії ДЗВО «Університет менеджменту освіти» запросив ДенисБотезат, адже участь у цій студентській організації допомагає у формуванні лідерських якостей та організаторських навичок.

Урочистим моментом заходу була клятва першокурсників та виступ Володимира Кулика. Разом із новим офіційним статусом студента першокурсники отримали від ректора Миколи Кириченка символічний студентський квиток. Завершилася зустріч Гаудеамусом і спільним фото на згадку.

Затишна атмосфера, можливість побачити колег і студентів, відчути себе частиною університетської родини надихнула присутніх і позитивно налаштувала на прийдешній навчальний рік.

Дякуємо Збройним Силам України за можливість навчатися і навчати! Віримо в нашу Перемогу! В єдності наша сила!