ПРЕЗЕНТОВАНО ЕЛЕКТРОННИЙ ВАРІАНТ КНИГИ «РАДИ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ УКРАЇНИ: 2021»

ПРЕЗЕНТОВАНО ЕЛЕКТРОННИЙ ВАРІАНТ КНИГИ «РАДИ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ УКРАЇНИ: 2021»

29 липня 2022 року у форматі ZOOM-конференції Рада молодих вчених про МОН України презентувала електронний варіант книги «Ради молодих вчених України: 2021».

У проєкті прийняли участь 133 Ради молодих вчених закладів вищої освіти та наукових установ України. Серед учасників проєкту і члени Рада молодих вчених ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України (РМУ), Голова Ради – Інна Марчук.

У книзі (С. 89-97) презентовано діяльність науковців Ради молодих учених ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, охарактеризовано основні напрями її роботи у 2021 році та подальші перспективи розвитку.

РМУ ДЗВО «УМО» було заснована 29 березня 2016 року під звучним гаслом «Dum docent, discunt», що у перекладі з латини означає «навчаючи вчуся».

Діяльності РМУ ДЗВО «УМО» активно сприяють ректор Микола Кириченко, проректор з наукової роботи та цифровізації Олег Спірін, завідувач аспірантури Оксана Ануфрієва та завідувач відділу наукової роботи Інна Отамась.

Молоді науковці Університету є активними учасниками гостьових лекцій, міжнародних та всеукраїнських інноваційних проєктів, планових заходів ДЗВО «УМО», НАПН України та МОН України; семінарів, вебінарів, а також міжнародних і вітчизняних конференцій та виставок.

На зустрічі організаторами також було анонсовано інформацію щодо наступної частини видання «Ради молодих вчених 2022. Незламні».

Книга доступна за посиланням:
http://ysc.in.ua/wp-content/uploads/2022/07/Knyha-Rad.pdf

Перегляд презентаційних матеріалів за посиланням: https://fex.net/uk/s/mo1ndap
https://www.facebook.com/youngscientists.ua/videos/592863765669057

Дякуємо молодим науковцям Університету на чолі з Інною Марчук за плідну та кропітку роботу, за активну громадську позицію та співпрацю у надзвичайно складних умовах для українського суспільства та держави під час карантинних обмежень COVID-19 та військового стану в Україні!

Крокуємо до перемоги разом!