Продовжується вступна кампанія на навчання за освітньо-професійними програмами кафедри публічного управління і проектного менеджменту

Продовжується вступна кампанія на навчання за освітньо-професійними програмами кафедри публічного управління і проектного менеджменту

Попри триваючу війну російської федерації проти України, у 2022 році користуються попитом освітні програми «Публічне управління та адміністрування» (спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування») та «Управління проектами» (спеціальність 73 «Менеджмент»).

Вступники пояснюють свій вибір переважно тим, що нині як ніколи підвищилися вимоги до ефективності врядування на всіх його рівнях, а також збільшилися можливості для формування і реалізації публічних і приватних проєктів.

Цьогорічним успіхом університету можна вважати і отримання замовлення Національного агентства державної служби України на підготовку магістрів публічного управління та адміністрування за кошти державного бюджету. Так, вже з 19 вересня 21 особа – державні службовці і посадові особи місцевого самоврядування розпочнуть навчатися в Університеті менеджменту освіти. У цілому на кафедру публічного управління та адміністрування зараховано на 1 курс денної та заочної форми навчання 87 вступників.

Перший етап вступної кампанії триває до 15 вересня (18:00), а другий відбудеться в період з 03 по 28 жовтня 2022 року. Тож бажаючі навчатися ще можуть стати на шлях підвищення своєї компетентності з високопрофесійним складом кафедри публічного управління і проектного менеджменту Навчально-наукового інституту менеджменту та психології! З освітніми програмами кафедри, її складом, результатами його роботи можна ознайомитися за цим посиланням: http://umo.edu.ua/institutes/imp/struktura-institutu/kaf-upravl-proekt/sklad.

Усі умови вступу на навчання та контакти Приймальної комісії представлені на сторінці «Вступникам» http://umo.edu.ua/applicants.

Запрошуємо майбутніх магістрантів до спільноти професіоналів публічного управління та проєктного менеджменту!