РЕКТОРОМ ДЗВО «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ» ПРИЗНАЧЕНО КИРИЧЕНКА М.О.

РЕКТОРОМ ДЗВО «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ» ПРИЗНАЧЕНО КИРИЧЕНКА М.О.

14 березня 2023 року у Державному закладі вищої освіти «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбувся ІІ тур виборів ректора.

При підрахунку голосів виборців, виборча комісія встановила, що за кандидата Кириченка М. О. проголосувало 82 виборці (55,8%). 

Організаційним комітетом з проведення виборів ректора ДЗВО «УМО» протоколом від 14.03.2023 року № 10 визнано вибори такими, що відбулися, затверджено результати голосування на виборах ректора ДЗВО «УМО» і прийнято рішення щодо передачі конкурсній комісії Національної академії педагогічних наук України, як засновнику, результатів виборів ректора ДЗВО «Університет менеджменту освіти» та обрання Кириченка М. О. ректором ДЗВО «Університет менеджменту освіти» як такого,який у другому турі виборів набрав більше 50 відсотків голосів осіб, які взяли участь у голосуванні.

На підставі рішення Президії НАПН України, що відбулася 05 квітня 2023 року, наказом НАПН України від 06 квітня 2023 року № 47к, Кириченка М.О. призначено на посаду ректора ДЗВО «Університет менеджменту освіти» з 06 квітня 2023 року по 05 квітня 2028 року за контрактом.

Вельмишановний, Миколо Олексійовичу!

Колектив ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України сердечно вітає Вас з призначенням на посаду ректора ДЗВО «Університет менеджменту освіти».

Бажаємо Вам подальших успіху на теренах освіти і науки, реалізації наукового і творчого потенціалу, нових цікавих ідей, особистих досягнень, втілення в життя всіх задумів і проєктів.

Зичимо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, життєвих сил, бадьорості духу, злагоди та достатку у Вашому домі.

Нехай поряд з Вами завжди будуть надійні друзі, а любов і підтримка рідних і близьких надають сили для нових звершень та успіхів у всіх напрямах Вашої діяльності.