ТРИВАЮТЬ ВЕБІНАРИ БАРБАРИ ПРЕЙТЛЕР

ТРИВАЮТЬ ВЕБІНАРИ БАРБАРИ ПРЕЙТЛЕР

27 жовтня 2023 року науково-педагогічні працівники, здобувачі вищої освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України взяли участь у вебінарі на тему «Як психотравма впливає на пам’ять та здатність до зосередження ‑ ідеї, як допомогти учням».

Спікер ‑ австрійська дослідниця Барбара Прейтлер, психотерапевт, супервізор, доктор філософії (PhD).

На заході було понад 260 точок підключення зі всієї України.

Від початку російської війни проти України Барбара Прейтлер провела чимало вебінарів і семінарів для української спільноти ‑ психологів, працівників освіти, батьків, здобувачів вищої освіти. За цей час у фокусі були різноманітні теми: кризова інтервенція, психосоціальна допомога біженцям, робота з людьми, що пережили травматизацію, психологічні наслідки стресу та травми для школярів і педагогів та запобігання вигоранню педагогічних працівників.

Бюро кооперації OeAD в Одесі продовжує заглиблення у тему психосоціальної допомоги і надалі пропонує такі вебінари:

10 листопада 2023 року, 15:00-17:00 – «Горювання за втратами як необхідність — розпізнати та прийняти горе, супровід процесу горювання»

27 листопада 2023 року, 15:00-17:00 – «Звідки беруться лють і гнів? ‑ Як можна спрямувати енергію цих емоцій у конструктивне річище?»

Цільова група: вчителі, (шкільні) психологи, директори шкіл, педагоги та всі, кого цікавить тема. В основу тем вебінарів покладені матеріали (буклети) з психоєдукації, які минулого року були перекладені українською мовою: www.trauma-surviving.com

Щоб взяти участь у вебінарі, потрібно зареєструватися за сполучкою:

https://forms.gle/MhsJZtPamwesf6Xe9

Щиро вдячні нашим австрійським партнерам за психологічну допомогу дітям та дорослим!