У БІНПО ВІДБУЛАСЯ ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ З НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ  011 ОСВІТНІ, ПЕДАГОГІЧНІ НАУКИ

У БІНПО ВІДБУЛАСЯ ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ З НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 011 ОСВІТНІ, ПЕДАГОГІЧНІ НАУКИ

18 січня 2024 рокуу Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН Українивідбулася звітна конференція з науково-педагогічної практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки.

Науково-педагогічна практика є одним з найважливіших компонентів і складників освітнього процесу здобувачів освітнього рівня магістра. Практична підготовка здобувачів вищої освіти проводилася з метою поглиблення і закріплення теоретичних знань, отриманих здобувачами освіти в процесі вивчення циклу теоретичних дисциплін, практичних навичок, ознайомлення безпосередньо в установі, організації з особливостями майбутньої професійної діяльності магістрів, відпрацювання умінь і навичок майбутньої професії, а також збору матеріалу для виконання кваліфікаційної роботи магістра.

Науково-педагогічна практика проходила на базі 19 закладів вищої та фахової передвищої освіти м. Біла Церква, Київської області та інших областей України, з якими укладено договори про співпрацю та проведення практичної підготовки здобувачів вищої освіти.

У ході звітної конференції здобувачі освіти презентували індивідуальні плани роботи на практиці, звіт, аналіз відвіданих занять, план-конспект власного проведеного заняття, самоаналіз проведеного заняття та протокол його обговорення, основні результати індивідуального науково-дослідного завдання. Усі здобувачі успішно справилися із завданнями програми науково-педагогічної практики, вчасно і відповідно до вимог представили всю необхідну звітну документацію.

Керівники практики - Вікторія Сидоренко, директорка БІНПО, докторка педагогічних наук, професорка; Володимир Кулішов, завідувач кафедри педагогіки, психології та менеджменту, кандидат педагогічних наук, доцент; Олена Юденкова, вчена секретарка БІНПО, кандидатка педагогічних наук; Ірина Кучеренко, професорка кафедри методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін, докторка педагогічних наук, професорка; Лідія Мамчур, професорка кафедри педагогіки, психології та менеджменту, докторка педагогічних наук, професорка; Ганна Кравченко, завідувачка кафедри технологій навчання, охорони праці та дизайну, докторка педагогічних наук, професорка об’єктивно оцінили здобутки студентів на практиці, зазначили важливість і необхідність отриманих практичних умінь і навичок для майбутньої професійно-педагогічної діяльності.

Бажаємо магістрам успіхів у написанні кваліфікаційної роботи та реалізації професійних задумів!