У ЦЕНТРАЛЬНОМУ ІНСТИТУТІ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ТРИВАЄ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

У ЦЕНТРАЛЬНОМУ ІНСТИТУТІ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ТРИВАЄ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

У першій половині жовтні 2023 року у Центральному інституті післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбувся черговий випуск слухачів. Успішно завершили навчання на курсах підвищення кваліфікації 222 слухача (9 груп). Серед них:

  • керівні та науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти– 6 осіб;

  • керівні та педагогічні працівники закладів фахової передвищої освіти 94 особи;

  • керівні та педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти96 осіб;

  • керівні та педагогічні працівники закладів загальної середньої25 осіб;

  • керівні та педагогічні працівники центрів професійного розвитку педагогічних працівників, методичних центрів – 1 особа.

Реалізація навчальних планів здійснювалася за допомогою технологій дистанційного навчання із використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, цифрових платформ, хмарних сервісів тощо. Аудиторія слухачів була зацікавлена у підвищенні кваліфікації й професійному зростанні та налаштована на продуктивне навчання і плідну співпрацю. Учасники курсів із захопленням та натхненням працювали на заняттях, удосконалювали вміння й навички та долучалися до різноманітних освітніх заходів.

По завершенні курсів підвищення кваліфікації слухачі публічно захистили свої випускні (підсумкові) роботи. Захист робіт був представлений актуальними темами виступів, доступним викладом інформації, зверненням до практичного досвіду слухачів та супроводжувався змістовними презентаціями. Представлені матеріали та жвава дискусія засвідчили високий рівень підготовки слухачів.

Після закінчення курсів, слухачі відзначили, що не лише підвищили свій кваліфікаційний рівень і педагогічну майстерність, опанували нові та вдосконалили раніше набуті компетентності у межах своєї професійної діяльності, а й обмінялися перспективним педагогічним досвідом та отримали поштовх для реалізації і розвитку наданих можливостей.

Щиро вітаємо усіх випускників, зичимо наснаги, творчого натхнення та досягнення нових амбіційних цілей в освітній діяльності!

Нехай кожен день дарує спокій та мир!