У ЦЕНТРАЛЬНОМУ ІНСТИТУТІ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ВІДБУЛИСЬ ЧЕРГОВІ ВИПУСКИ СЛУХАЧІВ КУРСІВ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

У ЦЕНТРАЛЬНОМУ ІНСТИТУТІ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ВІДБУЛИСЬ ЧЕРГОВІ ВИПУСКИ СЛУХАЧІВ КУРСІВ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

У другій половині жовтня 2023 року у Центральному інституті післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України успішно завершили навчання на курсах підвищення кваліфікації 214 слухачів (9 груп). Серед них:

  • керівні та науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти – 133 особи;

  • керівні та науково-педагогічні працівники закладів післядипломної педагогічної освіти – 29 осіб;

  • керівні та педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти – 52 особи.

Під час навчання слухачі були зацікавлені у підвищенні кваліфікації й професійному зростанні та налаштовані на продуктивну і плідну співпрацю. Мотивації слухачів сприяли умови, побудовані на доброзичливості, ефективні стилі взаємодії та форми навчання, використання проблематизації та використання новітніх інформаційно-комунікаційних технологій.

Традиційно на третьому етапі слухачі публічно захистили свої випускні (підсумкові) роботи. Комісії по захисту випускних робіт високо оцінили доробки, які були представлені актуальними темами виступів, доступним викладом інформації, зверненням до практичного досвіду слухачів та супроводжувавлись змістовними презентаціями.

По завершенню навчання, слухачі висловили подяку за якісну організацію освітнього процесу, професіоналізм, відкритість, створення сприятливого клімату у таких складних умовах для ефективного навчання. Відзначили, що не лише підвищили свій кваліфікаційний рівень і педагогічну майстерність, опанували нові та вдосконалили раніше набуті компетентності у межах своєї професійної діяльності, а й обмінялися перспективним педагогічним досвідом та отримали поштовх для реалізації і розвитку наданих можливостей.

Щиро вітаємо усіх випускників, зичимо наснаги, творчого натхнення та досягнення нових амбіційних цілей в освітній діяльності!