У ЦІПО РОЗПОЧАЛОСЬ НАВЧАННЯ НА КУРСАХ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

У ЦІПО РОЗПОЧАЛОСЬ НАВЧАННЯ НА КУРСАХ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

Центральний інститут післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України розпочав у новому році надавати освітні послуги з підвищення кваліфікації. У січні 2024 року за очно-дистанційною формою зараховано на навчання 676 слухачів, що становить 24 навчальні групи. Серед них:

  • керівні та науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти – 207 осіб;

  • керівні та науково-педагогічні працівники закладів післядипломної педагогічної освіти – 21 особа;

  • керівні та педагогічні працівники закладів фахової передвищої освіти – 342 особи;

  • керівні та педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти – 35 осіб;

  • керівні та педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти – 46 осіб;

  • керівні та педагогічні працівники закладів позашкільної освіти – 25 осіб;

Під час занять зі слухачами, згідно освітньо-професійних програм планується розглянути технології розвитку критичного мислення та низку методів з метою розвитку інноваційної особистості, використання сучасних форм та методів у викладацькій діяльності для розвитку особистісно-професійної компетентності, сучасні підходи до ознайомлення з технологіями забезпечення психологічного здоров’я й благополуччя учасників освітнього процесу та психологічної безпеки освітнього середовища в кризових умовах і повоєнний час тощо.

На практичних заняттях слухачі розвиватимуть навички активніше використовувати сервіси Google та імплементувати їх в освітній процес, використовувати сучасні підходи до організації навчання в закладах освіти на принципах відкритої освіти, створювати індивідуальні траєкторії навчання в системі дистанційної освіти.

Крім того, учасники курсів працюватимуть з тематичними кейсами, будуть залучені до інтерактивних вправ і творчих завдань.

Бажаємо нашим слухачам успішного навчання, творчих здобутків і втілення нових ідей у професійній діяльності. Крокуємо разом до Перемоги!