У МЕЖАХ АКЦІЇ «ПЕРЕМОЖНІ ОБРІЇ ОСВІТИ» ПРОВЕДЕНО ONLINE-ВЕБІНАРИ НАУКОВЦЯМИ КАФЕДРИ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ ТА ПРАВА

У МЕЖАХ АКЦІЇ «ПЕРЕМОЖНІ ОБРІЇ ОСВІТИ» ПРОВЕДЕНО ONLINE-ВЕБІНАРИ НАУКОВЦЯМИ КАФЕДРИ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ ТА ПРАВА

4 та 6 травня 2022 року науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту освіти та права Центрального інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України під керівництвом завідувачки, професорки Зої Рябовоїпровели вебінари в межах акції «Переможні обрії освіти».Успішно триває акція ініційована Українським відкритим університетом післядипломної освіти та Центральним інститутом післядипломної освіти, який очолює директорка, професорка Тамара Сорочан.

Цього разу спікерами вебінару були– професор Василь Надрага та професорка Надія Білик. Змістовно лінії вебінару професора Василя Надраги окреслювали питання управління людськими ресурсами в системі освіти взагалі й під час воєнного стану зокрема. У ході вебінару професорки Надії Білик було охарактеризовано емоційно-компетентнісне лідерство керівника в закладі освіти в умовах воєнного стану.

Запис вебінару професорки Н. І. Білик можна переглянути за лінком https://cutt.ly/KG5ZE5G. Також його розміщено на YouTube каналі ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України за лінком: https://www.youtube.com/channel/UCvvxuIWlbzpWtE1pFjPoVcA.

У вебінарах взяли участь майже 110 осіб, серед яких керівники та педагогічні працівники закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної, вищої та післядипломної освіти. За результатами проведених заходів учасники подякували спікерам, були отримані схвальні відгуки щодо актуальності, необхідності та корисності таких зустрічей. Учасники зазначили, що взяли до уваги всі настанови та рекомендації щодо подальшої власної педагогічної діяльності в умовах воєнного стану. Організатори акції надішлють всім учасникам вебінарів відповідні сертифікати.

У межах акції «Переможні обрії освіти» планується проведення зустрічей науково-педагогічні працівниками кафедри менеджменту освіти та права професором В’ячеславом Супруном на тему «Актуальні проблеми державно-громадського управління освітою» і доцентом Романом Козенко на тему «Трансформація та організація соціально-педагогічного супроводу осіб з особливими потребами в умовах воєнного стану».

Обирайте та реєструйтеся на сайті:

https://uvu.org.ua/

https://uvu.org.ua/elektronni-resursy/spetsialni-kursy/
https://uvu.org.ua/ikcodn/

Тримаємо стрій та разом крокуємо до Перемоги!

Слава Україні!