УЧАСТЬ НАУКОВЦІВ УМО У ВІДКРИТТІ ЩОРІЧНОГО КОНКУРСУ «МОЛОДИЙ ВЧЕНИЙ РОКУ»

УЧАСТЬ НАУКОВЦІВ УМО У ВІДКРИТТІ ЩОРІЧНОГО КОНКУРСУ «МОЛОДИЙ ВЧЕНИЙ РОКУ»

1 червня 2022 року відбулося офіційне відкриття щорічного конкурсу «Молодий вчений року» за участі лауреатів конкурсу «Молодий вчений року – 2021», зокрема, лауреатки номінації «Винахідник року в галузі суспільних і гуманітарних наук» Інни Гончарук, лауреатки номінації «Науки про землю» Катерини Сай, лауреата номінації «Металургія» Юрія Бєлоконя, лауреатки номінації «Психологія» Алісар Гудімової.

У заході взяли участь близько 70 учасників на базі онлайн платформи Zoom.

До урочистого відкриття конкурсу долучилися також проректор з навчально-наукової, освітньої роботи та міжнародних зв’язків ЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України Наталія Муранова та завідувачка відділу наукової роботи ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України Інна Отамась.

Конкурс «Молодий вчений року» другий рік поспіль організовує Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України з метою популяризувати науку, а також відзначити інноваційних та продуктивних учених, інженерів, дослідників, які зробили значний внесок у наукові дослідження України і світу.

Конкурс має завдання відзначити молодих вчених за внесок у розвиток та промоцію науки, благодійну і громадську діяльність, досягнення в діяльності, що сприяє подальшому розвитку науки, зростанню потенціалу України, внесок у захист інтересів України та підвищення авторитету України на міжнародному рівні.

Більш детальну інформацію про щорічний конкурс «Молодий вчений року» можна знайти за посиланням: https://leaderscientist.ysc.in.ua/

Положення про конкурс – за посиланням:
https://leaderscientist.ysc.in.ua/wp-content/uploads/2022/06/Polozhennya_Molodyj_vchenyj_roku_2022.pdf

Захід відбувся на високому організаційному рівні та в дружній атмосфері, наприкінці якого переможці минулорічного конкурсу поділилися своїми здобутками у професійній діяльності. 

Запрошуємо молодих вчених ДЗВО «Університет менеджменту освіти» активно долучитися до участі у конкурсі «Молодий вчений року-2022», який стартував з 01 червня! Прийом заявок триватиме до 01 вересня 2022 року.

Більш детальну інформацію про щорічний конкурс «Молодий вчений року» можна знайти за посиланням:
https://leaderscientist.ysc.in.ua/

Положення про конкурс – за посиланням:
https://leaderscientist.ysc.in.ua/wp-content/uploads/2022/06/Polozhennya_Molodyj_vchenyj_roku_2022.pdf