УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ ВПЕВНЕНО ТРИМАЄ ОСВІТЯНСЬКИЙ СТРІЙ

УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ ВПЕВНЕНО ТРИМАЄ ОСВІТЯНСЬКИЙ СТРІЙ

2022-2023 навчальний рік розпочато для України в надзвичайних умовах воєнного стану. ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України розпочав освітній процес з 01 вересня у День знань, як завжди організовано, впевнено, виважено та професійно. Першими в онлайн аудиторії «зайшли» здобувачі вищої освіти 2-4 курсів ОС бакалавра та 2-го – ОС магістра. Для освітян, науковців, студентів та батьків цей день є початком нової сторінки на освітянській та науковій ниві. Але війна, яка триває в Україні, затьмарила це свято та початок нового навчального року для кожної родини.

На початку вересня в Університеті відбулися робочі зустрічі й наради на рівні ректорату, колективів кафедр та структурних підрозділів, де було обговорено питання щодо якісної й ефективної діяльності Університету в надзвичайних умовах. Цього разу за результатами опитування учасників освітнього процесу обрано форму навчання – онлайн. Освітній процес здобувачів освіти організовано з використанням сервісів для дистанційного навчання Google Workspace for Education, які містять корисні інструменти на базі хмарних технологій для закладів освіти. У числі доступних сервісів є додатки такі як: Gmail, Google Meet, Google Диск, Google Календар, Chat, Google Таблиці, Google Документи и Google Класс.

Старт навчального року – це ще один крок до перемоги, прояв незламності духу та згуртованості не тільки університетської родини, але й всього українського народу. Науково-педагогічні та педагогічні працівники Університету готові тримати освітянський та науковий фронт, не зважаючи на всі непередбачені обставини і події.

Бажаємо усім, щоб цей навчальний рік був цікавий, насичений новими знаннями, щоб нові знання давалися з легкістю, щоб всі змогли занурились у навчальний процес як у неймовірний квест, у якому потрібно негайно приймати оперативні рішення. Адже кожен українець має бути розумним, освіченим, культурним задля перемоги та розквіту нашої держави – України!

Мирного неба освітянам та науковцям!
Тримаємо свій освітній та науковий стрій!
Разом ми сильні та незламні!
Україна в нашому серці назавжди!
Україна єдина і непереможна!