Університет отримав державне замовлення на підвищення кваліфікації державних службовців

Університет отримав державне замовлення на підвищення кваліфікації державних службовців

Державному закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» затверджено обсяг державного замовлення на підвищення кваліфікації державних службовців, які займають посади державної служби категорії «Б», за загальною професійною (сертифікатною) програмою у кількості 100 осіб.

Рішення було ухвалено Конкурсною комісією Національного агентства України з питань державної служби з відбору виконавців державного замовлення на підготовку здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем магістра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування» та підвищення кваліфікації у 2022 році. На підставі рішення Конкурсної комісії видано відповідний наказ НАДС «Про затвердження обсягів державного замовлення НАДС на підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування у 2022 році».

Запрошуємо державних службовців, які займають посади державної служби категорії «Б», підвищити кваліфікацію за загальною професійною (сертифікатною) програмою «Публічне управління розвитком системи освіти».

Тримаємо стрій та разом крокуємо до перемоги! Все буде Україна!