В УМО ВІДБУЛАСЯ ПОСВЯТА ПЕРШОКУРСНИКІВ У СТУДЕНТИ

В УМО ВІДБУЛАСЯ ПОСВЯТА ПЕРШОКУРСНИКІВ У СТУДЕНТИ

16 вересня 2022 року в Навчально-науковому інституті менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України відбулася посвята першокурсників у студенти. Захід проходив у змішаному форматі.

Свято було розпочато з гімну України та вшанування хвилиною мовчання загиблих воїнів, які віддали своє життя за наше життя та незалежність українського народу.

Цьогоріч студенти-першокурсники розпочинають онлайн навчання під час воєнного стану, що спричинений агресією росії проти незалежної України. У затишній та родинній атмосфері прийняли здобувачів вищої освіти-2022 до дружньої університетської сім’ї члени ректорату, науково-педагогічні працівники та студентська колегія.

Традиційно відкрив захід ректор Університету менеджменту освіти Микола Кириченко, який виразив впевненість, що «навчання студентів заради перемоги над ворогом, буде успішним і результативним, сприятиме відродження економіки України у післявоєнний період. Ми щиро віримо, що Ви станете затребуваними спеціалістами в майбутньому».

Проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків Наталія Муранова у проголошеній промові виразила надію, що «всі наміри студентів, які були анонсовані в мотиваційних листах, будуть здійснені саме на студентській лаві Університету менеджменту освіти з допомогою науково-педагогічних працівників і науковців. І, безумовно, обрана спеціальність допоможе реалізувати всі заздалегідь намічені плани та сприятиме очікуваному справжньому життєвому успіху».

До привітань також приєдналися директор ННІМП Тетяна Рожнова; голова Студентської колегії Павло Бірюк; випускниця 2020 року Леся Андрушко; завідувачка кафедри економіки, підприємництва та менеджменту Тетяна Бурлаєнко; завідувачка кафедри психології та особистісного розвитку Вікторія Виноградова; куратор групи, доцент кафедри психології та особистісного розвитку Андрій Гусєв.

Студенти проголосили клятву першокурсника, а символічний студентський квиток підписав і вручив їм ректор Університету Микола Кириченко. Посвята першокурсників у студенти пройшла в теплій та дружній атмосфері.

Після звучання Gaudeamus гостей та науково-педагогічних працівників запросили зробити спільні світлини, щоб через роки студентства було безмежно приємно згадати цей день до найменших дрібниць!

Шановні першокурсники! Нехай саме ця зустріч стане відправною точкою для кожного з Вас щодо відкриття нового і підкореного, нових незвіданих знань і підкорення нових вершин, не зважаючи на виклики долі!

Нехай студентські роки стануть для Вас самими яскравими та незабутніми, а Університет менеджменту освіти – посяде особливе місце не тільки у вашому житті, а й у серці назавжди! Ми бажаємо, щоб кожен з Вас зміг із гордістю сказати: «Я студент Університету менеджменту освіти»!

Перемога буде за нами! Віримо ЗСУ! Слава Україні!