В УМО ВІДБУВСЯ ЯРМАРОК СУЧАСНИХ ПРОФЕСІЙ ДЛЯ МОЛОДІ

В УМО ВІДБУВСЯ ЯРМАРОК СУЧАСНИХ ПРОФЕСІЙ ДЛЯ МОЛОДІ

19 травня 2022 року в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України успішно відбувся Ярмарок сучасних професій для молоді.Захід проведено в онлайн форматі на платформі Zoom з одночасною трансляцією на YouTube каналі Університету: https://youtu.be/O3UXvf8__aA

Захід охопив понад 80 вступників-2022 та їх батьків, що зацікавлені у правильному виборі майбутньої професії та закладу вищої освіти України.

Відкрила захід проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків Наталія Муранова, яка відзначила значимість підготовки висококваліфікованих фахівців на сучасному ринку праці у післявоєнний період, підкресливши належність університету до структури НАПН України; охарактеризувала деякі особливості його діяльності.

Відповідальний секретар Приймальної комісії, модератор зустрічі Віра Драгунова презентувала Навчально-науковий інститут менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти», представила його структуру, особливості освітньої, наукової, міжнародної діяльності, високу кваліфікацію науково-педагогічного складу, переваги навчання для здобувачів вищої освіти.

Родзинкою заходу був майстер-клас на тему «Атрибути сучасного менеджера в контексті ОПП кафедри економіки, підприємництва та кафедри публічного управління і проєктного менеджменту Навчально-наукового інституту менеджменту та психології університету, проведений спікерами Тетяною Бурлаєнко, завідувачем кафедри економіки, підприємництва та менеджменту, кандидатом педагогічних наук, доцентом та Оксаною Дубініною, доцентом кафедри публічного управління і проєктного менеджменту, кандидатом педагогічних наук, доцентом. Спікери також доступно та пізнавально для аудиторії презентували кваліфікований склад кафедри, освітньо-професійні програми та актуальні професії на європейському ринку праці, за якими здійснюється підготовка на кафедрі економіки, підприємництва та менеджменту.

Рекомендаціями з вибором фаху, який відповідає інтересам, нахилам і особливостям сучасної молоді акцентували увагу спікери Оксана Ковтун, професор кафедри публічного управління і проєктного менеджменту, кандидат наук з державного управління, доцент та Галина Бережна, доцент кафедри публічного управління і проєктного менеджменту, кандидат педагогічних наук, доцент. Виступаючі зорієнтували увагу учасників заходу на освітньо-професійних програмах підготовки фахівців на кафедрі, визначили їх пріоритети в суспільстві.

Підвела підсумки заходу заступник директора з наукової роботи ННІМП Олена Фещенко, яка подякувала учасникам за активність, високу зацікавленість та пріоритетність у своєму майбутньому виборі.

Тож запрошуємо на навчання вступників-2022!

Пропонуємо всім бажаючим долучитися до Всеукраїнського дня відкритих дверей, що відбудеться 08 червня 2022року о 14.30.

Форма проведення онлайн на платформі ZOOM
https://zoom.us/j/99169923948?pwd=VVl0bWxuS1RkN1l0eUtKWlkwVVFRdz09

із одночасною трансляцією на каналі YouTube https://youtu.be/MZmcQrfNH98

Ідентифікатор конференції: 991 6992 3948
Код доступу: 570320
Детально: http://umo.edu.ua/denj-vidkritikh-dverej-21-31

Перегляд Ярмарку сучасних професій для молоді доступний за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=55YlV-jy9RQ