ВІДБУВСЯ МАЙСТЕР-КЛАС «СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА НЕЛІНІЙНІСТЬ ПОСТТРАВМАТИЧНОГО ЗРОСТАННЯ: УКРАЇНА – США» ПРОФЕСОРА П. ЛУШИНА

ВІДБУВСЯ МАЙСТЕР-КЛАС «СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА НЕЛІНІЙНІСТЬ ПОСТТРАВМАТИЧНОГО ЗРОСТАННЯ: УКРАЇНА – США» ПРОФЕСОРА П. ЛУШИНА

«Premature doesn’t cure передчасне не лікує» цей афоризм Павла Лушина, доктора психологічних наук, професора, професора кафедри освітніх фундацій Монтклерського державного університету (США), автора української неклінічної модальності психологічної допомоги «екопсихологічна фасилітація», голови Української асоціації екологічної психологічної допомоги став епіграфом до майстер-класу «Сучасні тенденції психологічної допомоги та нелінійність посттравматичного зростання: Україна – США».

Майстер-клас був організований та проведений 13 жовтня 2023 року кафедрою психології та особистісного розвитку Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України. Модератор та кофасилітатор заходу Яна Сухенко, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології та особистісного розвитку.

Зустрічі з Павлом Володимировичем це завжди про розкіш професійного спілкування, інноваційний погляд, аналіз новітніх тенденцій, толерантність, натхнення, наповнення сенсами, ідеями та перспективами. Під час майстер-класу учасники почули від професора Павла Лушина про новітні тенденції у психологічній допомозі та освітній практиці, відповіді на низку запитань, які в книжках поки що не знайдеш, а також були свідками трьох екофасилітативних експрес-сесій з реальними клієнтами та повноцінним результатом.

Екофасилітаціяу виконанні автора, як завжди переконлива і вже зрозуміло, що фактор часу є цілком керованим параметром в екофасилітативному просторі, утім, як і здатність чути клієнта «по очах» і «бачити його думки» крізь виключений екран.

Безмежний потенціал людського та людяного, світла, тепла й надії таким став цей вечір п'ятниці у колі майже 300 осіб з 18 країн світу, за що усім знайомим і незнайомим, друзям, однодумцям, колегам ми щиро вдячні!