ВІДБУВСЯ ВЕБІНАР «ПРОБЛЕМНО-РЕСУРСНИЙ ТА ІНДИКАТИВНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ВИМІРИ ІННОВАЦІЙНИХ ПРОЄКТІВ ЗАРАЗ ТА ПІСЛЯ ПЕРЕМОГИ»

ВІДБУВСЯ ВЕБІНАР «ПРОБЛЕМНО-РЕСУРСНИЙ ТА ІНДИКАТИВНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ВИМІРИ ІННОВАЦІЙНИХ ПРОЄКТІВ ЗАРАЗ ТА ПІСЛЯ ПЕРЕМОГИ»

На запрошення кафедри менеджмент освіти та права (завідувачка Зоя Рябова) в межах акції «Переможні обрії освіти» 20 травня 2022 року Михайло Жук провів вебінар «Проблемно-ресурсний та індикативно-технологічний виміри інноваційних проєктів зараз та після перемоги», кандидат філософських наук, доцент, доцент КЗ «Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти». Акцію ініційовано Українським відкритим університетом післядипломної освіти та Центральним інститутом післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України.

У ході вебінару Михайло Жук зазначив виклики розвитку української освіти, які пов’язані з глобальними викликами цивілізаційного розвитку, трансформаційними викликами перетворення України на високотехнологічну державу, викликами розвитку освіти в умовах війни та після перемоги. Учасниками вебінару було обговорено можливі напрями проєктів під час війни та після неї, розкрито потенціал фахової мобільності через проблемно-ресурсний й індикативно-технологічний підходи. Було презентовано авторський курс «Розробка власних інноваційних проєктів: з досвіду практичного консультування       педагоги різних спеціальностей».

У вебінарі взяли участь 78 осіб, серед яких керівники та педагогічні працівники закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної, вищої та післядипломної освіти. У роботі вебінару взяли участь всі науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту освіти та права. Наприкінці учасники висловили подяку за проведений вебінар, його актуальний зміст та надану інформацію щодо ініціювання та запровадження інноваційних проєктів зараз та після перемоги.

Єднаймося та працюємо заради перемоги!

Все буде Україна!