ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ОПП «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ»

ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ОПП «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ»

26 січня 2024 року в Навчально-науковому інституті менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» продовжила свою роботу екзаменаційна комісія зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».

У Навчально-науковому інституті менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» року успішно відбулися захисти кваліфікаційних робіт другого (магістерського) рівня вищої освіти за ОПП «Публічне управління та адміністрування», спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», денної форми навчання групи ПУА-22-Д1.

Незважаючи на воєнний стан у країні, технічні складнощі, захист кваліфікаційних робіт відбувся на високому науково-професійному рівні з дотриманням академічної доброчесності, нормативних та безпекових вимог. На початку державної атестації здобувачів вищої освіти вітали: голова комісії – заступник голови Київської обласної ради, доктор філософії з галузі знань «Публічне управління та адміністрування», Тетяна Семенова та завідувач кафедри публічного управління і проектного менеджменту Володимир Мороз, кандидат наук з державного управління, доцент.

За результатами захисту кваліфікаційних робіт всі члени екзаменаційної комісії, в тому числі й професор кафедри, гарант освітньо-професійної програми Ія Дегтярьова, доктор наук з державного управління, професор, професор кафедри Тамара Іванова, доктор наук з державного управління, професор, а також професор кафедри Оксана Ковтун, кандидат наук з державного управління, доцент, відмітили високий рівень підготовки кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти, вміння презентувати свої доробки, володіння загальними та професійними компетентностями, уміння застосовувати набуті теоретичні знання у практиці публічного управління.

Щиро вітаємо наших здобувачів вищої освіти із цією визначною подією та досягненням цілі – отримання освітнього рівня магістра зі спеціальності Публічне управління та адміністрування!

Бажаємо нашим здобувачам подальшого успіху в професійній діяльності задля розбудови сфери публічного управління та адміністрування у відновленій Україні!