ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДОКТОРА ЕКОНОМІЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРА КАФЕДРИ ЕКОНОМІКИ, ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА МЕНЕДЖМЕНТУ ННІМП ДЗВО «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ» СМУТЧАК ЗІНАЇДИ ВАСИЛІВНИ

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДОКТОРА ЕКОНОМІЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРА КАФЕДРИ ЕКОНОМІКИ, ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА МЕНЕДЖМЕНТУ ННІМП ДЗВО «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ» СМУТЧАК ЗІНАЇДИ ВАСИЛІВНИ

В межах дисципліни «Самоменеджмент» 8 травня 2023 року професором кафедри економіки, підприємництва та менеджменту ННІМП ДЗВО «УМО», д.е.н., проф. Смутчак Зінаїдою Василівною було проведене відкрите лекційне заняття на тему «Самоменеджмент у формуванні сучасного керівника».

Дисципліна «Самоменеджмент» є частиною циклу обов’язкових дисциплін професійної підготовки здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент», які навчаються за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти. і основною метою її вивчення є формування у здобувачів знань з теорії і практики організації роботи управлінця, що необхідно для організації як своєї діяльності, так і діяльності підлеглих та для досягнення постановлених цілей та вміння працювати в умовах дефіциту часу.

Хто не навчиться керувати собою, той не зможе керувати іншими – говорить древня мудрість. Як можна добре розуміти інших, якщо не розумієш самого себе. Тому, насамперед, людина повинна пізнати саму себе.

Мистецтво керувати собою, своїм часом, своєю життєдіяльністю, керувати плином свого життя, розвиватися й удосконалюватися – ті питання, які розглядались на  лекційному занятті.

Лекцію супроводжував влучно підібраний різноманітний презентаційний матеріал, який включав інформаційні дані по зазначеній тематиці, що дозволило лекторові застосовувати прийоми розповіді, характеристики, пояснення, коментування і зберегти стійку увагу здобувачів протягом всього заняття.

На лекції були присутні представники професорсько-викладацького складу кафедри економіки, підприємництва та менеджменту. Заняття було проведене на високому науково-методологічному рівні з використанням засобів інтерактивного дистанційного навчання й одержало схвальні відгуки.