ВИКОРИСТАННЯ ОСВІТНІХ ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМ ДЛЯ ДЗВО «УМО»: UDEMY

ВИКОРИСТАННЯ ОСВІТНІХ ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМ ДЛЯ ДЗВО «УМО»: UDEMY

22 липня 2022 року відбувся вебінар «Використання освітніх онлайн-платформ для коледжів та університетів: Udemy» для науково-педагогічних та наукових працівників закладів вищої освіти та наукових установ.

Вебінар проводився з метою інформування про унікальні можливості безкоштовного використання найбільшої освітньої онлайн-платформи Udemy для ефективної організації навчального процесу.

Команду ДЗВО «Університет менеджменту освіти» на вебінарі представляли науково-педагогічні працівники на чолі з начальником наукового відділу Інною Отамась. Під час вебінару педагогічні та науково-педагогічні працівники ДЗВО «Університет менеджменту освіти» дізналися про наступне:

  • особливості навчальних курсів від Udemy;
  • підходи до організації навчання на базі платформи Udemy;
  • роль уповноважених представників закладів у керуванні процесами реєстрації, надання доступу до курсів, моніторингу результатів;
  • можливі підходи та моделі впровадження масових онлайн-курсів в освітні програми.

Запис заходу на YouTube за покликанням https://bit.ly/3za69BK.

За ініціативи та за підтримки МОН України для співробітників та здобувачів освіти українських ЗВО, з метою підтримки української освіти в умовах війни, надається безкоштовна можливість відкритого доступу до курсів освітньої платформи Udemy Business.

ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України також зареєстровано на освітній онлайн-платформи Udemy, що розкриє нові можливості підвищення кваліфікації для науковців та науково-педагогічних працівників, а також нові можливості для ефективної організації освітнього процесу для здобувачів вищої освіти.

Udemy Business – міжнародна комерційна освітня платформа, яка створена з метою формування можливостей для саморозвитку і підвищення кваліфікації всіх бажаючих. Udemy – це не класична освітня, академічна платформа. Це платформа, на якій курси створені здебільшого практиками (експертами) для практиків для того, щоб прокачувати конкретні скіли, конкретні знання.

Платформа містить різні за тривалістю, здебільшого невеликі курси, засновані на відеоконтенті, спрямовані на розвиток управлінських, лідерських, комунікаційних скілів, маркетингових та бізнесових навичок, цифрової грамотності, особистого розвитку. Також наявні курси з рубрик основних навчальних дисциплін. Курси розміщені на 11 мовах світу, переважно - англійська.

Контент платформи розділений на чотири напрями:

  • технічний
  • бізнес-навички
  • особистий розвиток (хобі і мови)
  • міжнародна колекція

Для безкоштовного доступу відібрано 12,5 тис. популярних серед користувачів курсів.

Навчання на курсах, що представлені на платформі може стати корисним на шляху особистого та професійного розвитку співробітників та здобувачів освіти. По завершенню курсу користувач отримує сертифікат, який може бути поданий ним для визнання результатів освіти, отриманих в неформальній освіті чи підвищення кваліфікації відповідно до діючих Положення про визнання результатів неформальної освіти в ДЗВО «УМО».

Для отримання безкоштовного доступу до курсів платформи просимо звертатися до Навчально-методичного центру інформаційно-цифрових систем та технологій (директор Савченко Вадим Юрійович, sav_sos@uem.edu.ua).

Після реєстрації Ви можете самостійно обирати курси, які бажаєте вивчати.

Долучайтеся до курсів провідних університетів світу! Навчайтеся із задоволенням!