ВИПУСК СЛУХАЧІВ КУРСІВ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЦІПО

ВИПУСК СЛУХАЧІВ КУРСІВ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЦІПО

Центральний інститут післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України після відпускного періоду в умовах воєнного стану продовжує належно працювати на освітньому фронті у сфері професійного розвитку педагогів України.

У першій половині вересня 2023 року у Центральному інституті післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» відбулися чергові випуски слухачів курсів підвищення кваліфікації.

Навчання успішно завершили 318 осіб із числа керівних, педагогічних і науково-педагогічних працівників системи освіти України.

Зокрема, за темами підвищили кваліфікацію 130 слухачів, серед яких керівні та педагогічні працівники закладів вищої, післядипломної педагогічної, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної), загальної середньої та дошкільної освіти.

За категоріями навчались 188 слухачів. Це керівні, науково-педагогічні та педагогічні працівники закладів вищої, післядипломної педагогічної, фахової передвищої освіти та керівні і педагогічні працівники центрів професійного розвитку педагогічних працівників, методичних центрів.

Згідно освітньо-професійних програм підвищення кваліфікації спрямованих на розвиток та удосконалення комунікативної, медійної, інформаційно-комунікаційної компетентностей, а також практичних умінь і навичок інтерактивної взаємодії та професійно-особистісного розвитку для підвищення ефективності професійного спілкування та здійснення педагогічної діяльності, заняття відбувались у режимі онлайн на платформі bbb.umo.edu.ua із залученням інформаційно-комунікаційних технологій.

Також кожен слухач упродовж навчання на курсах мав можливість дистанційно переглядати відеозаписи лекцій та презентації викладачів.

Публічний захист випускних робіт є підсумком навчання на курсах. Представлені на захисті підсумкові роботи показали високий рівень теоретичного обґрунтування досліджуваних проблем, інноваційні підходи до вирішення поставлених завдань, розроблені рекомендації та пропозиції, які є актуальними в освітньому процесі. Усі виступи супроводжувались презентаціями.

По завершенню навчання слухачі отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка.

Вітаємо випускників із завершенням навчання! Зичимо підкорення нових горизонтів, особистісного саморозвитку та безперервного самовдосконалення!

Миру й злагоди, щасливої вам та переможної осені!