ВІТАЄМО СТУДЕНТКУ БІНПО З ПЕРЕМОГОЮ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ МАЙСТРІВ ТА ХУДОЖНИКІВ «МАЛЬОВНИЧА УКРАЇНА»

ВІТАЄМО СТУДЕНТКУ БІНПО З ПЕРЕМОГОЮ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ МАЙСТРІВ ТА ХУДОЖНИКІВ «МАЛЬОВНИЧА УКРАЇНА»

З 01 по 02 квітня 2023 року відбувся ІІ Всеукраїнський двотуровий конкурс майстрів та художників «Мальовнича Україна». Конкурс проходив за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України. Участь у конкурсі взяли 486 учасників з усіх областей України.

Серед конкурсних заявок перемогу здобула вихованиця гуртка «Бісероплетіння» Центру позашкільної освіти «Веселка» Таращанської міської ради (м. Тараща, Київська область).

Керівник гурткаМарія Єрмолович, здобувачка І курсу магістратури Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН України за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки.

Марія Владиславівна нагороджена Подякою за високу професійну майстерність, збереження культурної спадщини, підтримку та духовне збагачення підростаючого покоління, особистий вагомий внесок у розвиток культурно-естетичного виховання дітей та молоді.

Колектив Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти пишається своєю талановитою здобувачкою та вітає Марію із перемогою і зичить подальших творчих успіхів задля збереження і примноження наших традицій та нашої культури!