Вітаємо з Днем працівників освіти!

Вітаємо з Днем працівників освіти!

 

Шановні колеги, дорогі друзі!

У дні початку золотої осені від ректорату та від себе особисто щиро вітаю працівників Університету з професійним святом – Днем працівників освіти!

Освітня спільнота є безумовним і надійним фундаментом якісного інтелектуального розвитку держави. Ми щоденно пересвідчуємося, що сучасний працівник освіти є новатором у своїй діяльності, адже він не лише навчає, а й – навчається.

Нами обрано благородний, потрібний, але водночас дуже відповідальний професійний шлях – педагогічний. Вчити – це не просто робота, це стиль життя.

Всіх нас об’єднує головна мета нашої спільної праці – допомагати молоді пізнати навколишній світ, здобути необхідні знання, а найголовніше – проявити таланти, набути моральні й духовні цінності та обрати вірний життєвий шлях. Наша глибока повага Вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України.

У цей святковий день прийміть нашу щиру вдячність за Вашу невтомну працю, постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм, творчий пошук, добро і щедрість душі, за великий талант і покликання сіяти добре і вічне.

Упродовж повномасштабної війни з росією українські педагоги гідно тримають науковий та освітній фронт. Ви продовжуєте працювати у важких умовах війни, накопичуючи унікальний педагогічний досвід, переосмислюючи роль освіти та її ціннісні складники. Дякуємо Вам, шановні освітяни, за силу волі, витримку, злагодженість і потужний тиловий освітній фронт. Ми пишаємося нашою молоддю і кожним   українським педагогом. Безмежно вдячні українським освітянам за відданість професії, за героїзм та незламність під час війни.  

Тож нехай Ваша щоденна праця приблизить такий довгоочікуваний  мир, примножить добро у всьому світі, буде легкою і радісною від щирої любові до учнів, студентів, слухачів та колег, наповнюється світлою вірою у перемогу над ворогом!

З професійним святом!

 

З глибокою повагою
Ректор                                                                                                                          Микола  Кириченко