ЗАТВЕРДЖЕНО ПЕРЕЛІК НАУКОВИХ РОБІТ − ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ НАПН УКРАЇНИ НА КРАЩІ НАУКОВІ РОБОТИ, СТВОРЕНІ В 2022 РОЦІ

ЗАТВЕРДЖЕНО ПЕРЕЛІК НАУКОВИХ РОБІТ − ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ НАПН УКРАЇНИ НА КРАЩІ НАУКОВІ РОБОТИ, СТВОРЕНІ В 2022 РОЦІ

16 березня 2023 р. Президією НАПН України затверджено перелік наукових робіт − переможців конкурсу НАПН України на кращі наукові роботи, створені в 2022 році.

02 березня 2023 р. під головуванням віце-президента НАПН України академіка О.М. Топузова відбулося засідання комісії з конкурсу Національної академії педагогічних наук України на кращі наукові роботи, створені в 2022 році, в якому взяли участь 15 (88 %) членів конкурсної комісії.

Відповідно до Положення про конкурс НАПН України на кращі наукові роботи, затвердженого постановою Президії НАПН України від 17 червня 2021 р. № 1-2/7-148, 26 січня 2023 р. було оголошено конкурс. Усього отримано 30 наукових робіт за 5 номінаціями, рекомендованих до участі у конкурсі дійсними членами (академіками), членами-кореспондентами НАПН України або вченими радами наукових установ, закладів вищої освіти.

Перемогу у конкурсі здобули 23 роботи.

Серед переможців

  • у номінації «Кращі аналітичні матеріали, доповіді» ІІІ місце: аналітична доповідь «Стан, тенденції і перспективи діяльності Центрального інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» (ДЗВО «Університет менеджменту освіти»);
  • у номінації «Кращий електронний ресурс, зокрема освітній (самостійні електронні видання або матеріали, що не мають друкованих аналогів), для підтримки та розвитку наукових досліджень, управління освітою» ІІІ місце: віртуальний проєкт (сайт) «Професійний кластер керівника (директора) закладу загальної середньої освіти» (ДЗВО «Університет менеджменту освіти»).

Вітаємо авторів наукових робіт – переможців конкурсу та бажаємо подальших творчих успіхів!

Джерело: https://naps.gov.ua/ua/press/releases/2979/