НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ У ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСТІ – ПАРТНЕР КАФЕДРИ ПРОФЕСІЙНОЇ І ВИЩОЇ ОСВІТИ ЦІПО

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ У ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСТІ – ПАРТНЕР КАФЕДРИ ПРОФЕСІЙНОЇ І ВИЩОЇ ОСВІТИ ЦІПО

28 лютого 2023 року підписано Меморандум про взаєморозуміння і взаємодію в організації курсів підвищення кваліфікації (стажування) та у прикладних наукових дослідженнях між кафедрою професійної і вищої освіти (завідувач професор Лариса СЕРГЕЄВА) і Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Закарпатській області (директор Ольга СЛЮСАРЄВА).

Учасників підписання привітали: президент ГО «Всеукраїнська асоціація працівників професійно-технічної освіти» Катерина МІРОШНИЧЕНКО і директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області Світлана МИКИТЮК, проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язківуніверситету,доктор педагогічних наук, професор Наталія МУРАНОВА, доктор педагогічних наук, професор Ганна РОМАНОВА.

Від імені закарпатців кафедру привітала директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти Ольга СЛЮСАРЄВА.

Вітаємо наші колективи із знаковою подією і бажаємо результативної праці, нових професійних успіхів, творчих досягнень та нових перемог.

Колективу Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області вручено Сертифікат партнера кафедри. Радіємо, що друзів та надійних партнерів кафедри побільшало!