У ННІМП ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

У ННІМП ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

23 лютого 2023 року в Навчально-науковому інституті менеджменту та психології Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбувся профорієнтаційний захід для майбутніх вступників – Всеукраїнський День відкритих дверей. Зустріч було проведено в онлайн форматі на платформі Zoom із одночасною трансляцією на YouTube каналі. До заходу долучилося понад 100 учасників.

З вітальним словом до присутніх звернулася директорка Навчально-науковий інститут менеджменту та психології, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Рожнова, яка презентувала ННІМП ‑ його структуру, перелік спеціальностей, особливості освітньої, наукової, міжнародної діяльності, академічну мобільність здобувачів вищої освіти, можливість навчання за двома спеціальностями, переваги навчання в університеті тощо. Також директор подякувала всім учасникам за увагу, активність до організованого заходу.

Модератором заходу виступив методист вищої категорії навчально-методичного відділу ННІМП Святослав Корсакевич. У своїй презентації він представив чотири кафедри інституту, що забезпечують високий науково-методичний рівень із використанням новітніх технологій навчання, акцентував увагу на проєкті Порядку прийому до закладів вищої освіти в 2023 році, окресливши інновації щодо проведення національного мультипредметного тесту (українська мова, математика, історія України, іноземна мова), ЄВІ та ЄФВВ, висвітлив освітні програми, напрями підготовки фахівців, кадровий склад, студентське життя та перспективи працевлаштування. Адже надзвичайно важливим у житті кожного майбутнього здобувача вищої освіти є вибір професії на все життя.

Презентувала овітньо-професійні програми кафедри економіка, підприємництво та менеджменту Тетяна Бурлаєнко, завідувач кафедри, кандидат педагогічних наук, доцека.

Про унікальність освітньо-наукових та освітньо-професійних програм кафедри педагогіка, адміністрування та спеціальної освіти розповіла Ірина Сіданіч, завідувач кафедри, доктор педагогічних наук, професор.

Сердечно дякуємо всім учасникам за увагу та активність!

Запрошуємо до нових зустрічей!

Всеукраїнський День відкритих дверей у 2023 році:

30 березня о 15:00;

27 квітня о 15:00;

25 травня о 15:00.

Детальна інформація та реєстрація за посиланням:

https://forms.gle/bpvMM3AdMDkMsGki8

Триває Всеукраїнський конкурс «Я – майбутній студент». Дедлайн: 20 квітня 2023 року. Заявки на участь у конкурсі та есе приймаються на встановлену e-форму: https://bit.ly/3jalPQ4

Вступники можуть отримати необхідну інформацію на сайті ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України за посиланням: http://umo.edu.ua/applicants

Ми у соціальних мережах:

https://www.youtube.com/channel/UCvvxuIWlbzpWtE1pFjPoVcA
https://www.facebook.com/umo.edu.ua
https://www.facebook.com/vstupUMO
Instagram: https://instagram.com/university_of_edu_management_

Telegram: https://t.me/dzvoumo

Перегляд Дня відкритих дверей на YouTube каналі:

https://youtu.be/dVmfc-e1I8Q

 

До нових зустрічей!