В УМО відбувся Всеукраїнський день відкритих дверей

В УМО відбувся Всеукраїнський день відкритих дверей

29 грудня 2022 року в Навчально-науковому інституті менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбувся профорієнтаційний захід для майбутніх вступників – Всеукраїнський День відкритих дверей. Зустріч було проведено в онлайн форматі на платформі Zoom із одночасною трансляцією на YouTube каналі.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся Микола Кириченко, ректор Університету менеджменту освіти, член-кореспондент Національної академії наук вищої освіти України, доктор філософії, який презентував Університет, окресливши його структуру, перелік спеціальностей, особливості освітньої, наукової, міжнародної діяльності, академічну мобільність здобувачів вищої освіти, можливість навчання за двома спеціальностями, переваги навчання тощо.

Директор Навчально-науковий інститут менеджменту та психології Університету, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Рожнова акцентувала увагуна важливості правильного вибору майбутньої професії в контексті відбудови України у післявоєнний час.  

Відповідальний секретар Приймальної комісії, кандидат педагогічних наук, доцент Віра Драгунова представила Навчально-науковий інститут менеджменту і психології, окреслила змістовну діяльність профільних кафедр, що забезпечують реалізацію освітньо-професійних (наукових) програм підготовки фахівців, їх професійну майстерність, наукову та освітню складову. Відповідальний секретар Приймальної комісії звернула увагу майбутніх вступників на оприлюднений МОН України проєкт Порядку прийому до закладів вищої освіти  в 2023 році та зміни у проведенні національного мультипредметного тесту (українська мова, математика, історія України, іноземна мова), ЄВІ та ЄФВВ, охарактеризувала освітні програми, напрями підготовки фахівців, кваліфікацію кадрового складу, особливості студентського життя та подальші перспективи працевлаштування.

Сердечно дякуємо всім учасникам за увагу, активність і бажання правильного вибору майбутньої професії.

Запрошуємо на навчання до  ННІМП ДЗВО «Університет менеджменту освіти»!

Нагадуємо, що наступні Всеукраїнські Дні відкритих дверей ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України у 2023 році відбудуться о 15.00 году дні: 26 січня, 23 лютого, 30 березня, 27 квітня, 25 травня.

Детальна інформація для вступників-2023 та реєстрація на заходи за посиланням: https://forms.gle/bpvMM3AdMDkMsGki8

Вступники-2023 можуть отримати необхідну інформацію на сайті ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України за посиланням: http://umo.edu.ua/applicants

 

Долучайтеся до наших соціальних мереж:

YouTube канал:

https://www.youtube.com/channel/UCvvxuIWlbzpWtE1pFjPoVcA
Facebook:

https://www.facebook.com/umo.edu.ua
https://www.facebook.com/vstupUMO
Instagramhttps://instagram.com/university_of_edu_management_

Telegramhttps://t.me/dzvoumo

Перегляд Дня відкритих дверей на YouTube каналі: https://youtu.be/dVmfc-e1I8Q