ПРИВІТАННЯ З НОВОРІЧНИМИ СВЯТАМИ ВІД МІЖНАРОДНИХ ПАРТНЕРІВ

ПРИВІТАННЯ З НОВОРІЧНИМИ СВЯТАМИ ВІД МІЖНАРОДНИХ ПАРТНЕРІВ

Новий рік та Різдво Христове - чудове свято, яке шанобливо відзначають у всьому світі. Наприкінці року традиційно всі підводять підсумки та складають плани на майбутнє. У ці дні прийнято вітати та дякувати тим, хто підтримував увесь рік.

Державний заклад вищої освіти «Університет менеджменту освіти» НАПН України минулого року активно співпрацював з багатьма міжнародними закладами-партнерами та сприяв підвищенню академічної мобільності наукових, науково-педагогічних, педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти, що є одним з пріоритетних напрямів інтернаціоналізації діяльності Університету та його участі у реалізації Програми Європейського Союзу Еразмус+.

У межах підписаної угоди між ДЗВО «УМО» та Університетом Вітовта Великого (м. Каунас, Литва) за напрямом програми Erasmus + student traineeship  здобувачка вищої освіти ННІМП Маргарита Нікіфорова пройшла міжнародне стажування в період з 01.08. по 30.09.2022 р. та отримала сертифікат про успішне завершення навчання за програмою стажування.

Дякуємо керівництву та працівникам Університету Вітовта Великого за щире привітання з Новим роком та Різдвом Христовим, теплі слова, а особливо за підтримку в важкий для України період. Попри всі складнощі воєнного часу ми маємо тісні, дружні зв’язки, що надихають та дарують оптимізм на майбутню співпрацю між Університетами.

Завдяки підтримці наших закордонних партнерів, маємо надію, що 2023 рік стане для нас роком добрих змін, здійснення задумів, нових можливостей і досягнень у міжнародній діяльності; що у Новому році ми зробили все те, про що так давно мріяли. І щоб збулося наше найголовніше бажання – перемога українського народу та встановлення миру на нашій землі.