ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ ГРИЦАЙ СВІТЛАНУ ЮРІЇВНУ

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ ГРИЦАЙ СВІТЛАНУ ЮРІЇВНУ

Ректорат, освітянська і наукова спільнота ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України сердечно вітає з ювілеєм Грицай Світлану Юріївну!

Шановна Світлано Юріївно, ваша багатолітня праця в системі вищої освіти України служить гідним прикладом для наслідування. Ваш потенціал та щоденна кропітка робота спрямовані на благо освітян, здобувачів вищої освіти не тільки нашої держави, а й з інших країн світу.

Щиро радіємо, що маємо таку відповідальну, творчу, ініціативну, ерудовану колегу. Безмежно вдячні Вам за багатолітню працю на благо української вищої освіти!

Нехай вогник творчої енергії, щирість, повага до колег та молоді залишаються з Вами назавжди. Нехай усі Ваші творчі плани, ідеї, помисли та задуми безперешкодно втілюються в життя

Бажаємо Вам життєвої стабільності, невичерпної енергії, подальших професійних звершень. Зичимо Вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, творчої наснаги, нових здобутків, натхнення, вдачі на многії літа.

Нехай доля завжди буде прихильною до Вас у такий непростий час для всіх нас! Нехай оминають Вашу оселю біди і негаразди, а залишаються в ній тільки сонячне світло, пахощі квітів і тепло дружніх сердець!

З глибокою повагою і шаною колектив

Університету менеджменту освіти