ПРЕДСТАВНИКИ «УМО» ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У БЛАГОДІЙНОМУ АУКЦІОНІ ПРОЄКТУ АРТ-КОЛЕКЦІЯ «СТІЛЬНИК»

ПРЕДСТАВНИКИ «УМО» ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У БЛАГОДІЙНОМУ АУКЦІОНІ ПРОЄКТУ АРТ-КОЛЕКЦІЯ «СТІЛЬНИК»

У передріздвяний вечір 24 грудня 2022 року в рамках проєкту АРТ-КОЛЕКЦІЯ «СТІЛЬНИК» у Гостомельському житлово-освітньому хабі «HubLifeUA» відбувся благодійний аукціон дитячих мистецьких робіт Гостомельської об’єднаної територіальної громади.

Арт-колекція «Стільник» – це соціальний проєкт публічно-приватного партнерства. Він має на меті підтримку і пропаганду дитячої творчості деокупованих територій Київщини та включає в себе ряд заходів – виставку дитячих робіт, аукціон, мистецьку концертну програму тощо.

Проєкт реалізується в рамках спільної ініціативи публічно-приватного Центру відновлення Гостомельської громади при Гостомельській селищній військовій адміністрації, Гостомельської селищної військової адміністрації, ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, ГО е-Екологія та низки інших громадських організацій.

 

У заході в якості запрошених гостей та учасників аукціону взяли участь завідувач кафедри публічного управління і проектного менеджменту ННІМП ДЗВО «УМО», доцент Володимир Мороз та доцент Дмитро Клиновий, які у рамках підтримки проєкту Арт-колекція «Стільник» провели 18 листопада для команди проєкту тренінг «Живий проєкт-швидкий шлях до успіху», на якому було опрацьовано проблематику організації та проведення заходів цього проєкту.

 

Ігор Найда – модератор заходу професійно провів аукціон мистецьких робіт, серед яких було представлено дитячий живопис, крафтові ляльки-берегині, кераміку, різдвяні подарунки, сувеніри тощо. У дитячих роботах зворушливо отримали відображення надії на мир, швидке відновлення Гостомельщини, бажання всіма способами захистити свої родини і нашу Батьківщину від ворожої навали. Чарівну й продуктивну атмосферу заходу створювали київський бард Ігор Якубовський та поетеса Ольга Ходацька, які натхнули учасників на активну підтримку дитячої творчості громади. Кошти, отримані від реалізації робіт учасників аукціону, буде відправлено на потреби відновлення громади, підтримку Збройних сил України та стимулювання дитячої творчості на Київщині.

Символом згуртованості команди проєкту, громади Гостомельщини та всіх небайдужих до проблематики пропаганди й підтримки дитячої творчості деокупованих територій стало фінальне спільне виконання учасниками заходу авторської пісні «Вишиванка», після якого в пам’яті учасників надовго закарбувалися її слова «Буду в Бога просити щоранку для людей і для миру добра, вишиванко моя, вишиванко, України ти стрій і краса».