ЗУСТРІЧ РЕКТОРА ДЗВО «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ» МИКОЛИ КИРИЧЕНКА З КОЛЕКТИВОМ БІНПО

ЗУСТРІЧ РЕКТОРА ДЗВО «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ» МИКОЛИ КИРИЧЕНКА З КОЛЕКТИВОМ БІНПО

08 лютого 2023 року відбулась зустріч Миколи Кириченка, ректора ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, з колективом Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти.

Микола Кириченко, говорячи про актуальні проблеми та виклики, які стоять сьогодні і перед вищою освітою в цілому та перед університетом зокрема, зауважив, що здійснює постійний моніторинг діяльності БІНПО. Ректор вважає, що команда науково-педагогічних працівників Інституту на чолі з його директоркою Вікторією Сидоренко активно працює над покращанням якості освіти, має найвищі показники ефективності, забезпечує надійні механізми встановлення критеріїв оцінювання як слухачів курсів підвищення кваліфікації, так і студентів. Додатково звернув увагу усіх присутніх на концептуальні засади Стратегії розвитку УМО, його місію, візію, мету, завдання, пріоритети розвитку на період до 2024 року.

Під час зустрічі з науково-педагогічними працівниками БІНПО Микола Олексійович урочисто привітав та вручив нагороди за наукові досягнення, професійне виконання своїх обов’язків працівникам Інституту.

Відзнакою ДЗВО «Університет менеджменту освіти» «За звитяжну працю у сфері післядипломної педагогічної освіти» нагороджено: ВікторіюСидоренко, директорку БІНПО, докторку педагогічних наук, професорку; Світлану Шевчук, старшу викладачку кафедри методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін; Лідію Горошкову, докторку економічних наук, професорку; Володимира Мандрагелю, доктора філософських наук, професора; Світлану Гірку, головну бухгалтерку. Грамоти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» отримали: Володимир Кулішов, завідувач кафедри педагогіки, психології та менеджменту; Олена Юденкова, учений секретар; Марина Князєва, завідувачка навчального відділу; Олег Медвідь, технік відділу цифровізації освітньої діяльності; Оксана Петрушак, завідувачка відділу сучасних технологій виробництва; Інна Арестова, помічниця директора.

У підсумку зустрічі Микола Олексійович Кириченко побажав нових яскравих успіхів у професійній діяльності на шляху до спільної Перемоги, творчої наснаги і талановитих здобувачів освіти!