ВІТАЄМО СТУДЕНТКУ БІНПО З ВИХОДОМ У ФІНАЛ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ОСВІТНЬО-МЕТОДОЛОГІЧНОГО ВІДБОРУ «РОДОВІДУЧИТЕЛЬ – 2023»

ВІТАЄМО СТУДЕНТКУ БІНПО З ВИХОДОМ У ФІНАЛ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ОСВІТНЬО-МЕТОДОЛОГІЧНОГО ВІДБОРУ «РОДОВІДУЧИТЕЛЬ – 2023»

Вітаємо Ольгу Рузанову, студентку І курсу Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України (ОПП «Психологія»), із виходом у фінал Всеукраїнського освітнього методологічного відбору «РодовідУчитель – 2023» у номінації «Географія».

Рузанова Ольга Петрівна, учителька географії Криворізького ліцею № 119 Криворізькоі міської ради, учитель вищої категорії, вчитель-методист, амбасадорка фінансовоі грамотності.

Всеукраїнський освітньо-методологічний відбір «РодовідУчитель – 2023» сприятиме виявленню й поширенню кращого досвіду дистанційного навчання в закладах загальної середньої освіти. Він проводитиметься в дистанційній формі відповідно до Всеукраїнського освітньо-методологічного відбору з навчальних предметів, які реалізовуються в закладах загальної середньої освіти України.

Учасниками відбору «РодовідУчитель» на добровільних засадах можуть стати педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти.

Учасники проходитимуть два етапи: відбірковий та фінальний:

– з 01 по 10 березня оцінюватиметься змістова частина аплікаційних форм, заповнених учасниками та визначатимуться фіналісти;

– з 19 по 29 березня учасники фінального етапу подаватимуть відеоурок за темою «Вступ у мій предмет», який розкриває унікальність й важливість предмета, його практичну значимість для здобувачів освіти.

Для фіналістів із 13 по 18 березня буде організовано онлайн-STEM тренінги з отриманням відповідного сертифікату. РодовідУчителя з кожного навчального предмета визначатиме експертна рада фінального етапу.

До речі, в регламенті Відбору зазначається, що з переможцями можуть бути укладені договори про співпрацю зі створення навчального контенту.

Організатором Відбору є громадська організація «РОДОВІДсвіт» за інформаційної підтримки ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

Бажаємо Ользі Петрівні подальших професійних перемог. Нехай ці досягнення додають вам віри в краще майбутнє, а успіхи – хай окриляють!