ОРГАНІЗАЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ У БІНПО В ПЕРІОД ВОЄННОГО СТАНУ

ОРГАНІЗАЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ У БІНПО В ПЕРІОД ВОЄННОГО СТАНУ

З 08 по 12 травня 2023 року у Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України за різними моделями і формами підвищення кваліфікації пройшли 99педагогічних працівників закладів професійної освіти з Миколаївської та Херсонської областей.

Завершили підсумково-рефлексійний етап на курсах підвищення кваліфікації 99 слухачі (4 навчальні групи) за категоріями: «Викладачі професійно-теоретичної підготовки закладів професійної (професійно-технічної)» освіти (52 особи), «Майстри виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти» (47 осіб)із26 закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської та Херсонської областей.

Слухачі курсів підвищення кваліфікації ІІІ (підсумково-рефлексійного) етапу пройшли «Вихідну анкету слухачів курсів підвищення кваліфікації», що має за мету врахувати побажання та зауваги замовників (споживачів) та проаналізувати рівень якості надання освітніх послуг на курсах підвищення кваліфікації фахівців у галузі П(ПТ)О.

Захист випускних робіт відбувся у форматі онлайн. Членами комісії були професори: Олександр Самойленко, Володимир Мандрагеля, Юлія Герасименко, Лідія Горошкова; доценти: Володимир Кулішов, Юрій Нечипоренко, Ірина Кучерак, Світлана Швидка, Олег Фурс,  старший викладач: Андрій Геревенко та викладачі: Марина Князєва, В’ячеслав Чертов.

Освітній процес у БІНПО організовано за допомогою хмарного сервісу Microsoft Teams платформи Office 365 відповідно до плану-графіка підвищення кваліфікації педагогічних працівників ЗПО та затверджених розкладів занять навчальних груп.

Бажаємо нашим слухачам плідного цікавого та корисного навчання, а також запрошуємо до участі в заходах міжкурсового періоду!

Тримаємо наш переможний освітянський стрій!