УЧАСТЬ СТУДЕНТКИ БІНПО В ПРОЄКТІ «ЖІНКИ ЯК МІСТА УКРАЇНИ»

УЧАСТЬ СТУДЕНТКИ БІНПО В ПРОЄКТІ «ЖІНКИ ЯК МІСТА УКРАЇНИ»

Якби охоплені війною українські міста були людьми, то вони мали б жіноче обличчя. Марія Єрмолович, здобувачка освітнього рівня магістра ОП «Педагогіка вищої школи» Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, створила цілу збірку ілюстрацій, на яких міста нашої країни постають в образах войовничих та багатостраждальних жінок. На ілюстраціях вони постають в образах жінок, які опинилися в умовах війни. Серед них є Біла Церква, Херсон, Одеса, Ірпінь, Бахмут, Бородянка, Тараща, Черкаси, Немішаєво, Мироцьке. Дивіться, як ці міста бачить мисткиня Марія Єрмолович. Героїчними, мужніми, готовими боронити свою рідну землю, водночас ніжними, тендітними та красивими.

Проєкт «Жінки як міста України» об’єднав з різних куточків України художників, які показують власне бачення міст в образі жінок. Марія Єрмолович живе в маленькому місті Тараща, Київської області. Закінчила з відзнакою Національну академію керівних кадрів культури і мистецтв (спеціальність «графічний дизайнер»). Після академії працювала графічним дизайнером, але зрозуміла, що справжнє покликання – бути викладачем. Працює у своєму рідному місті, у центрі позашкільної освіти. У вільний час любить грати на гітарі, співати, в’язати, гратися із своїм домашнім улюбленцем. Найбільше любить розвиватися у своїй професії і в кожному малюнку передає частинку себе.

У 2022 році вступила навчатись у Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України на ОП «Педагогіка вищої школи». Своїми професійними досягненнями, здобутками наближає перемогу України.

Бажаємо Марії професійних звершень на благо процвітання України!