УСПІШНО ЗАВЕРШЕНО НАВЧАННЯ  НА КУРСАХ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ У ГРУДНІ 2022 РОКУ

УСПІШНО ЗАВЕРШЕНО НАВЧАННЯ НА КУРСАХ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ У ГРУДНІ 2022 РОКУ

У грудні 2022 року у Центральному інституті післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України завершили навчання на курсах підвищення кваліфікації 38 осіб(2 групи)керівних та науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти

Навчання здійснювалося із використанням дистанційних технологій. До навчального процесу були залучені досвідчені професори та доценти кафедр ЦІПО. Навчальна програма містила актуальні питання щодо основ педагогічної діяльності, розглядалися конкретні приклади із педагогічної практики також слухачі мали змогу ознайомитися з організаційними, методичними доробками та технічними аспектами управління закладом освіти.

У процесі навчання слухачі охоче обмінювались професійним досвідом із важливих питань, які присвячені самоорганізації педагога у професійній діяльності, забезпеченню дистанційного навчання й різним аспектам розвитку сучасної освіти в умовах воєнного стану

Контингент слухачів був зацікавлений у навчанні на курсах підвищення кваліфікації та налаштований на результативну працю. За час проходження курсів підвищення кваліфікації слухачі познайомилися з інноваційними технологіями, дізналися про особливості застосування гейміфікації, а також особливостей проведення занять за змішаною формою навчання. Особливу увагу було приділено оволодінню навичками використання сучасних цифрових засобів для організації інтерактивного навчання.

Наприкінці проходження курсів підвищення кваліфікації слухачі публічно захистили свої випускні роботи. Багато робіт, представлених до захисту, мали цікаву тематику, неординарний характер і новизну. Під час захисту слухачі виглядали впевнено, активно висловлювали свої думки та пропозиції, ділилися власним професійним досвідом і актуальними проблемами, доповіді супроводжували сучасними презентаціями.

Підсумовуючи, учасники курсів підвищення кваліфікації подякували за надане навчання і відзначили, що на курсах гармонійне поєднання знань з практичною спрямованістю, ґрунтовність і результативність педагогічної практики, високий рівень педагогічної майстерності викладачів, урахування запитів слухачів.

Бажаємо Вам, щоб отримані та вдосконалені знання стали в нагоді під час роботи та й добрим підґрунтям для подальшого професійного і кар’єрного зростання!