В УМО ЗАВЕРШИЛАСЯ ЧЕРГОВА СЕСІЯ АСПІРАНТІВ

В УМО ЗАВЕРШИЛАСЯ ЧЕРГОВА СЕСІЯ АСПІРАНТІВ

У ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України завершилася друга навчальна сесія аспірантів І-го та ІІ-го курсу навчання, яка тривала два останніх тижні та виявилася досить насиченою.

Попри складні умови, незважаючи на військові дії агресора, науково-педагогічні працівники Університету провели всі заплановані заходи відповідно до розкладу занять.

Викладачі на високому науковому рівні продуктивно, цікаво і змістовно підготували усі види навчальних занять аспірантам із відповідних дисциплін.

Варто відзначити науково-педагогічних працівників, які доєднались на пари і поділились із аспірантами сучасною, практичною і важливою інформацією. Серед них:

Валентина Бобир, начальник Відділу акредитації фахових об’єднань Департаменту акредитації та моніторингу Державної служби якості освіти України (тема – «Оцінювання діяльності закладів загальної середньої освіти: еволюція підходів»);

Іван Бойченюк, старший викладач кафедри менеджменту освіти та права Центрального інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» (тема ‑ «Європейські інституції захисту прав людини та їх роль у євроінтеграційних процесах України»).

Аспіранти Університету долучилися до ІІ Міжнародного наукового форуму «Адаптивні процеси в освіті» та отримали вичерпну та актуальну інформацію на семінарі «Дисертація: зміст, новизна, організація захисту».

Тільки незламне бажання рухатись уперед допомагає досягати поставленої мети. Бажаємо здобувачам вищої освіти, науково-педагогічним працівникам успіхів та результативності у визначених цілях, миру та Перемоги!