ВІДБУЛАСЯ КОНФЕРЕНЦІЯ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ ДЗВО «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ»

ВІДБУЛАСЯ КОНФЕРЕНЦІЯ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ ДЗВО «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ»

14 лютого 2023 року у змішаному форматі успішно відбулася Конференція трудового колективу ДЗВО «Університет менеджменту освіти».

Серед запрошених Петро Саух, академік-секретар Відділення вищої освіти НАПН України, дійсний член (академік) НАПН України, доктор філософських наук, професор.

До президії конференції було обрано: ректора Університету Миколу Кириченка, проректора з наукової роботи та цифровізації Олега Спіріна та голову профспілкового комітету Олександра Жебровського. Головою Конференції проректора з наукової роботи та цифровізації Олега Спіріна. Секретар конференції – Наталія Волинець, старший викладач кафедри філософії і освіти дорослих Центрального інституту післядипломної освіти.

На Конференції було заслухано звіт ректора Миколи Кириченка «Про роботу Університету менеджменту освіти у 2022 році та за період 2018-2022 рр. і завдання на 2023 рік».

При обговоренні доповіді виступили ‑ директор ЦІПО Тамара Сорочан; директор ННІМП Тетяна Рожнова; завідувачі кафедр: економіки, підприємництва та менеджменту Тетяна Бурлаєнко; філософії і освіти дорослих Ольга Просіна; менеджменту освіти і права Зоя Рябова; психології управління Олена Бондарчук; професор кафедри менеджменту освіти і права В’ячеслав Супрун; професор кафедри відкритої освіти та ІКТ Сергій Касьян та інші.

У результаті обговорення звіту було прийнято рішення схвалити доповідь ректора «Про роботу Університету менеджменту освіти у 2022 році та за період 2018-2022 рр. і завдання на 2023 рік» та визнати роботу ректора Миколи Кириченка задовільною.