МЕМОРАНДУМ КОАЛІЦІЇ «ГОСТОМЕЛЬЩИНА – ПРОСТОРИ МРІЙ» В ДІЇ

МЕМОРАНДУМ КОАЛІЦІЇ «ГОСТОМЕЛЬЩИНА – ПРОСТОРИ МРІЙ» В ДІЇ

19 січня 2023 року відбулася робоча зустріч проректора з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України Наталії Муранової та начальника Відділу освіти Гостомельської селищної ради Наталії Рохманюк.

Зустріч проведено в межах Меморандуму коаліції «Гостомельщина – простори мрій» за ініціативи лідера Всеукраїнської інноваційної освітньої платформи «Сходи в майбутнє» одного з натхненників ідеї коаліції Ігоря Найди.

Під час зустрічі було обговорено можливості співпраці закладів освіти Гостомельської селищної ради та Університету в системі загальної середньої, позашкільної, вищої та післядипломної освіти. Освітяни гостомельщини виявили бажання пройти курси підвищення кваліфікації та розпочати навчання у Школі лідерства педагогічних працівників на базі Центрального інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти», а також долучитися до чисельних вебінарів, семінарів, конференцій.

Школярам буде надано можливість стати учасниками Днів відкритих дверей, конкурсу «Я – майбутній студент», Ярмарок професій, Універсіади для обдарованої молоді тощо.

Сторони домовилися про підписання Угоди про співробітництво між установами, що сприятиме системній роботі у поліпшені якості освіти та освітньої діяльності.