ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ УНІВЕРСИТЕТУ

ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ УНІВЕРСИТЕТУ

21 грудня 2021 року під головуванням ректора ДЗВО «Університет менеджменту освіти» член-кореспондента Національної академії наук вищої освіти України, доктора філософії Миколи Кириченка, відбулося планове онлайн засідання Вченої ради Університету.

Присвоєно вчене звання доцент кафедри менеджменту освіти і права кандидату педагогічних наук Гораш Катерині Вікторівні та кандидату педагогічних наук Козенку Роману Володимировичу. Вченою радою обрано на посади завідувача кафедри відкритих освітніх систем та інформаційно-комунікаційних технологій Антощук Світлану Володимирівну, доцента кафедри філософії і освіти дорослих Ілляхову Марину Володимирівну та доцента кафедри психології управління ЦІПО Казакову Світлану Володимирівну.

На засіданні Вченої ради доктор педагогічних наук, доцент Вікторія Сидоренко представила результати дослідження теми: «Удосконалення сучасних моделей підвищення кваліфікації педагогів професійної освіти в умовах сталого розвитку» в 2021 році (0121U108611).

Розглянуто питання: організації роботи вищого колегіального органу громадського самоврядування - Конференції трудового колективу ДЗВО «Університет менеджменту освіти»; результату вступної кампанії в Навчально-науковому інституті менеджменту та психології та роботу Відбіркової комісії БІНПО в 2021 році; затвердження Правил прийому для здобувачів вищої освіти в Державному закладі вищої освіти «Університет менеджменту освіти» на 2022 рік та Правила прийому до Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» у 2022 році; обсягу річного навчального навантаження науково-педагогічних працівників ЦІПО на 2022 рік та інше.

Схвалено внутрішні нормативні документи ЦІПО у новій редакції: «Положення про підвищення кваліфікації керівних, педагогічних і науково-педагогічних кадрів освіти за накопичувальною системою організації освітнього процесу в ДЗВО «Університет менеджменту освіти»; «Положення про куратора/куратора-тьютора навчальної групи слухачів курсів підвищення кваліфікації за очною, заочною, дистанційною та очно-дистанційною формами навчання»; «Методичні рекомендації щодо розроблення освітньо-професійної програми підвищення кваліфікації у ЦІПО ДЗВО «Університет менеджменту освіти». Також на засіданні Вченої ради затверджено освітньо-професійні програми та навчальні плани підвищення кваліфікації слухачів ЦІПО.