БІНПО СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ У  ВІДКРИТОМУ ТЕНДЕРІ РROZORRO НА ЗАКУПІВЛЮ ПОСЛУГИ З ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ

БІНПО СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ У ВІДКРИТОМУ ТЕНДЕРІ РROZORRO НА ЗАКУПІВЛЮ ПОСЛУГИ З ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ

05 квітня 2024 року за результатами оцінки пропозицій учасників на закупівлю через систему електронних закупівельБілоцерківський інститут неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» ЕАПН України визначено переможцем у відкритому тендері РROZORRO на закупівлю послуги у сфері підвищення кваліфікації персоналу, що залучається до професійного навчання на виробництві з теми: «Основи психолого-педагогічного мінімуму» (80570000-0 Послуги з професійної підготовки у сфері підвищення кваліфікації, оголошення ID: UA-2024-04-05-007528-a).

На базі БІНПО за результатами відкритих тендерів через систему публічних закупівель Prozorro підвищать кваліфікацію працівники Вінницької філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» за категорією: «Персонал, що залучається до професійного навчання на виробництві. Психолого-педагогічний мінімум».

Одним із основних чинників, що характеризує людський капітал підприємства, є рівень кваліфікації і фахової компетентності її працівників. Професійне навчання працівників на виробництві має бути спрямоване на підвищення якості професійного складу працівників роботодавців різної форми власності та підпорядкування, формування професіоналізму діяльності, фахової майстерності, сучасного економічного мислення, уміння працювати в нових економічних умовах та забезпечення на цій основі високої продуктивної праці та ефективної зайнятості.

Освітньо-професійна програма «Персонал, який залучається до професійного навчання на виробництві. Психолого-педагогічний мінімум» передбачає підвищення рівня готовності персоналу до виконання інноваційних професійних завдань та функцій; опанування теоретичних знань, формування практичних умінь і навичок із професійної (виробничої) педагогіки, психології професійної діяльності, професіології і педагогіки праці, дидактики професійної освіти. Освітньо-професійну програму розроблено відповідно до комплексної теми науково-дослідної роботи БІНПО «Трендвотчінг ринку праці в системі підготовки і підвищення кваліфікації фахівців в умовах повоєнного відновлення України» (0122U202007, 2022–2025 рр.). Освітній процес буде побудований на основі чотирьох модулів: «Психологія професійної діяльності в умовах виробництва», «Професійна (виробнича) педагогіка і педагогіка праці», «Методика професійної підготовки фахівців на підприємстві», «Освітні технології в професійній діяльності сучасного фахівця».

Основним видом діяльності Вінницької філії ТОВ «Газорозподільні мережі України», яка буде проходити підвищення кваліфікації за ОПП «Персонал, який залучається до професійного навчання на виробництві. Психолого-педагогічний мінімум», є транспортування природного газу розподільчими газопроводами. Компанія обслуговує понад 17 тис. км газопроводів. Забезпечує розподіл природного газу майже 470 тис. споживачів. Транспортує близько 520 млн м³ газу на рік. Дає робочі місця понад 2400 працівників. Здійснює обслуговування та ремонт газорозподільної системи регіону, забезпечує її стабільне та надійне функціонування. Забезпечує роботу екстреної служби «104», приймає показання лічильників та здійснює облік спожитого газу. Здійснює проєктування та будівництво нових систем газопостачання, а також модернізацію існуючих. Упроваджує сучасні технології, матеріали та обладнання для модернізації газових мереж, забезпечення надійного та стабільного розподілу газу. Пріоритетом для товариства є комфорт та безпека кожного споживача при користуванні газом, безаварійний та безперебійний розподіл газу в регіоні.

Сподіваємось, що навчання на базі БІНПО буде цікавим, інноваційним, спрямованим на результат.