БІНПО СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ У ВІДКРИТОМУ ТЕНДЕРІ РROZORRO НА ЗАКУПІВЛЮ ПОСЛУГИ З ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ

БІНПО СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ У ВІДКРИТОМУ ТЕНДЕРІ РROZORRO НА ЗАКУПІВЛЮ ПОСЛУГИ З ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ

У лютому 2024 року за результатами оцінки пропозицій учасників на закупівлю через систему електронних закупівельБілоцерківський інститут неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН України визначено переможцем у відкритому тендері РROZORRO на закупівлю послуги у сфері підвищення кваліфікації персоналу, що залучається до професійного навчання на виробництві з теми: «Основи психолого-педагогічного мінімуму» (80570000-0 Послуги з професійної підготовки у сфері підвищення кваліфікації, оголошення ID: UA-2024-02-19-006937-a).

На базі БІНПО за результатами відкритих тендерів через систему публічних закупівель Prozorro підвищать кваліфікацію працівники Харківської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» за категорією: «Персонал, що залучається до професійного навчання на виробництві. Психолого-педагогічний мінімум».

Освітній процес буде побудований на основі чотирьох модулів: «Психологія професійної діяльності в умовах виробництва», «Професійна (виробнича) педагогіка і педагогіка праці», «Методика професійної підготовки фахівців на підприємстві», «Освітні технології в професійній діяльності сучасного фахівця».

Основним напрямом діяльності Харківської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» є розподіл природного газу населенню, установам, організаціям бюджетної сфери, промисловим і комунально-побутовим споживачам за регульованим тарифом, встановленим Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг. Компанія  забезпечує природним газом понад 450 тис. осель Харківської області, а система газопостачання Харківської області складає 17 тис. км газопроводів, більше 2 тис. газорегуляторних пунктів, які підтримують стабільний тиск газу в газорозподільних мережах, 1,6 тис. станцій катодного захисту, понад 1 млн газових приладів та пристроїв.

Харківська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» пропонує споживачам газу Харківської області такі послуги як газифікація «Під ключ» з прозорим механізмом формування плати за приєднання до газових мереж, професійне встановлення і заміна газових приладів, реконструкція системи газопостачання будинку, сервісне обслуговування газового обладнання.

Сподіваємось, що навчання на базі БІНПО буде цікавим, інноваційним, спрямованим на результат.