БІНПО ВІДІБРАНО ДЛЯ УЧАСТІ В ПРОГРАМІ ДЛЯ СПЕЦІАЛІСТІВ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ «ВИДНОКУРС»

БІНПО ВІДІБРАНО ДЛЯ УЧАСТІ В ПРОГРАМІ ДЛЯ СПЕЦІАЛІСТІВ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ «ВИДНОКУРС»

Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН України відібрано для участі в програмі для спеціалістів професійно-технічної освіти «ВидноКурс».

Міністерство освіти та науки України разом з Програмою «EU4Skills» запускає навчальну програму з популяризації професійно-технічної освіти для працівників галузі «ВидноКурс». Ця програма допоможе профтехосвітянам навчитись створювати імідж свого закладу, аби зробити його привабливим для майбутніх учнів.

Участь у програмі є безкоштовною, проте кількість учасників нажаль є дуже обмеженою. За результатами відбору конкурсних заявок нашому Інституту пощастило стати одним із небагатьох її учасників.

Тож наступні три місяці на нас чекає багато теоретичної та практичної роботи з комунікаціями нашого закладу вищої освіти. По закінченню курсу наші працівники розвинуть компетентності щодо того, як розвивати та просувати заклад професійної освіти. Перше презентаційне та ознайомче заняття за участі представників Міністерства освіти та науки України відбудеться 26 вересня. Навчання триватиме з кінця вересня до середини грудня 2022.

На базі нашого Інституту щорічно проходять підвищення кваліфікації близько трьох тисяч педагогічних працівників закладів професійної освіти з різних куточків нашої України. Тож кращі матеріали курсу будуть неодмінно включені до відповідних модулів освітньо-професійних програм курсів підвищення кваліфікації.

Із нетерпінням чекаємо початку занять, а також бажаємо усім учасникам програми плідної та цікавої роботи задля процвітання професійної освіти України.

Довідково: «EU4Skills: кращі навички для сучасної України» – це спільна програма ЄС та його держав-членів Німеччини, Фінляндії, Польщі та Естонії для підтримки реформи професійно-технічної освіти в Україні.

Мета програми: EU4Skills підтримує реформу професійно-технічної освіти в Україні з метою зробити навчання таким, що відповідає вимогам ринку праці, та допомогти молоді та дорослим реалізувати власний потенціал.

Тривалість: 2019-2023 роки.

Фінансування: загальний обсяг 58 млн. євро, з них 21 млн. євро спрямують на оновлення обладнання та інфраструктури.